Viime kirjoituksen jälkeen tuli käytettyä pikkuneitiä korvalääkärilläkin. Se yöyskä jatkui sittenkin ja Mieskin jo tuumasi että käytä asiantuntijalla niin saadaan ainakin mielenrauha jos korvat ovat kunnossa. Noh, olisi se vaan pitänyt uskoa niitä päässä kilkattavia hälytyskelloja jo ajat sitten ja käyttää korvalääkärillä aikaisemmin. Toinen korva oli täynnä märkää ja korvalääkäri totesi että jos tärykalvo ei liiku (kuten tk-lääkäri sanoi paria viikkoa aikaisemmin) niin jotain siellä silloin on. Ja totesi vielä senkin että jos tuollaista yskää tulee niin sitä kannattaa seurata jos tyttö oireilee yskällä korvatulehdukset jatkossakin (vaikka toivottavaa tietty on ettei niitä enempää tule). Antibioottikuuri siis napsahti. Hienosti vauva lääkkeet nieli, ei tapellut yhtään vastaan ja maiskutti vaan regular_smile.gif. Toivottavasti tuli tuolla kuntoon, ensi viikolla on jälkitarkastus mutta kun tuo haroo sitä korvaa vieläkin...

Lokakuun alussa katselin taas vaihtoautoja netissä kuten usein viime aikoina. Perjantaina näin että Lappeenrannan Rinta-Joupille oli tullut joku Volkswagen Transporter myyntiin, hinta sopiva n. 10 000 e ja ajettu vain 350 tkm (vain sopii hyvin kun monilla oli ajettu 450-500 tkm ja hintaa oli 5-6 tonnia enemmän). Kuva ilmestyi iltapäivällä ja Isosisko ja Mies kehottivat lähtemään lauantaina katsomaan. No, lauantaiaamusta soitin ja kysyin onko auto paikalla jos täältä sitä katsomaan lähden - huvin vuoksi ei 1½ tunnin ajomatka innostanut. Myyjä lupasi varata sen minulle mutta autosta oli niin kova kysyntä että soitteli matkalla ja varmisti että olen tulossa, puhelimet kävivät kuulema kuumana ja katsojiakin sille riitti. Sanoin että tulossa ollaan (Isosisko ja Pipa ja tietysti Vauva lähtivät mukaan) niin lupasi auton pitää paikalla.

Perille päästyä en voinut kuin todeta että auto on juuri sellainen kuin mitä olen toivonut. Klommo kyljessä ja vähän ruostetta toisessa helmassa, ei haittaa. Sisältä se oli ihan siisti ja juuri katsastettu. Koeajossa totesin että kulkee pehmeästi ja hiljaisesti ja on hyvä istua kuskin paikalla... niin ja lämminkin on. Vitohan oli aika viileä auto kylmillä keleillä ja tuulilasi tuppasi menemään sumuiseksi kosteilla keleillä. Ei muuta kuin soittamaan Miehelle ja tämä käski tehdä päätöksen että otetaanko - kysyjiä ja paikalla kävijöitä oli tuonakin aikana ollut useampia. No otetaan!  Niinpä sitten tehtiin paperit valmiiksi ja maanantaina Mies livisti töistä hiukan aikaisemmin ja käytiin hakemassa auto kotiin. Nyt on autossa paikat 9:lle, tai 10:llekin mutta ei ajokortti riitä niin montaa kyyditä teeth_smile.gif. Lapset saavat nyt kiistellä ketkä milloinkin istuvat pöydän ääressä, minä nautin vain siitä että auto on lämmin ja lapset on ihanan helppo laittaa turvaistuimiin kiinni.

IMG_1332.JPG  IMG_1334.JPG  IMG_1336.JPG

Autonvaihdosta ei puhuttu mitään vanhemmilleni, saivat nähdä auton kun lauantaina tulivat mökille. Isä oli tuumannut vain auton nähdessä että jaha, nyt niillä on uusi auto ja kysyi että hänkö se joutuu olemaan Hesassa kuskina kun kaikki paikat saadaan täyteen teeth_smile.gif . Isä kun on bussikuski Hesassa niin tarvittava kortti löytyy. Aika hyvä idea - minä en tuota keksinyt.

Lauantaina täytti Esikoinen 16-vuotta!! Kamalaa!! omg_smile.gif Ei voi ymmärtää mihin tämä aika katoaa, ihan varmasti tuokin syntyi eilen kuten kaikki seitsemän muutakin *wirn*. Poika juhlisti syntymäpäiväänsä menemällä lätkämatsiin ja minä sain kunnian toimia kuskina samaan peliin meneville Isosiskolle ja Pipalle.

Eilen oli Pipalla ja Poppanalla uimakerho. Sieltä soitettiin tuntia myöhemmin että voisiko joku hakea Pipan, oli liukastunut ja loukannut nilkkansa. Mies oli juuri ruokiksella niin kävi hakemassa neidin pyörineen kotiin ja minä jatkoin tästä omalla autolla päivystykseen. Onneksi vain nivelside oli venähtänyt että ei sen pahempaa. Tänään tyttö jo kävelikin ihan ok jalallaan, itseasiassa jo eilen illalla nilkutus meni ohi.

Tänään oli perhekerho jonne mentiin kerrankin kävellen, koska autoa ei ollut. Aamusta piti viedä auto webastohuoltoon kun se savutti ihan mielettömästi eikä kylmänä saatu webastoa päälle ilman että auton käynnisti ensin. Korjaaja soitteli kerhoon perään että akussa on alijännite ja siksi ei toimi - sanoin että ostaa uuden, nyt laitetaan tuo kuntoon ennen kuin ulkolämpötila näyttää -10 astetta tai enemmän. Itseasiassa ei tuo hirveän paha hinta ollut kun 399 e teki. Siitä 159 e on uuden akun hinta ja 180 e kolmen tunnin työstä, loppu meni tiivistesarjaan ja uuteen suodattimeen kun vanha oli ihan tukossa. Odotin loppusummaksi jotain 500-600 euron väliltä. Vielä pitää se ruostepaikkausaika käydä huomenna sopimassa ja katsoa jos uudet renkaat tuohon hankkisi, on alla olevat kitkat jo vähän siinä että viitsiikö niillä tätä talvea ajella. Ei sakkorenkaat kuitenkaan mutta silti.

Kerhosta takaisin tultaessa Vauva nukahti vaunuihin ja nukkui ulkona peräti kolmen tunnin unet omg_smile.gif. Raikas ulkoilma (+1,8 astetta) on ilmeisen unettavaa. Pitäisiköhän ottaa täkki ja tyyny ja mennä itse trampoliinille nukkumaan.

Jaaha... Nyt alkoi kolmas maailmansota Jesperin ja Vilperin välillä. Arrghh, eikö voi päivää mennä ilman että joku tappelee?