Väsyttää. Viime yönä jäi unet aika vähiin kun Jesperi imitoi kekälettä. Illalla kun olin vaippaa vaihtamassa Isosisko silitteli pikkuveljen otsaa ja totesi että onpa se kuuma. Pari tuntia myöhemmin alkoikin sängyssä kuulua valitusta ja otsaa koskiessa ei ollut tosiaankaan epäselvää mikä oli. Kaivoin lääkekaapista Pronaxenia, ja klo 2 tienoilla aloin kääntämään taloa ylösalaisin löytääkseni sopivaa parasetamolia pojalle kun Pronaxenista ei ollut mitään hyötyä. Löysinkin onneksi muutaman Pamol-F:n ja annoin pojalle sellaisen ja vettä. Jesperin kunniaksi on sanottava että poika ottaa lääkkeet todella nätisti, ei syljeskele pois ja vettä päälle. Unentarve alkoi tuossa vaiheessa minulla tuntua päänsärkynä, joten lääkitsin itseänikin siinä sivussa. Joskus klo 3 tienoilla pieni sai unenpäästä kiinni edes vähän joten pääsin itsekin torkahtelemaan herätäkseni x kertaa kun pieni valitti sängyssä tai halusi vettä.

Aamusta poika heräsi klo 8 itkien ja lähemmäs meno kertoi että vaipassa oli jälleen karmean hajuinen lasti. Ei kun vaipanvaihtoon. Itse olisin vielä jatkanut unia mutta poika piristyi sillä aikaa kun kaivoin parasetamolia ja vettä esiin. Jaksoi hetken siinä aamulla mennä mutta klo 10 aikoihin oli jo niin ventti veks ettei kelvannut kuin Isosiskon syli, ja pienellä houkuttelulla sain siirtymään sohvalle (siskolla alkoi olla jo kuuma). Nukahti siihen sitten ja sen jälkeen nukkui välillä paikkaa vaihtaen iltaan asti. Klo 20 piristyi hetkeksi sen verran että liikkui ja söi vähän jogurttia, nyt on puolihorteessa taas sohvalla. Pikku reppana.

Muut lapset vein tuossa iltapäivällä mökille yöksi, huomenna pitäisi hakea puolilta päivin pois kun Vilperi sai seurakunnalta kutsun 4-vuotiaiden synttärijuhliin. Pitäähän se kakkua käydä syömässä, tosin Miehelle jo sanoin että mikäli ensi yönäkin menee unet penkin alle niin hän saa mennä lasten kanssa juhliin, minä jään potilaan kanssa kotiin. Nyt kyllä tuntuu siltä ettei huomenna jaksa mitään. Kuten ei nytkään. Kunhan istun ja irkkaan. Esikoinen sai eilen miniläppärinsä ja surffailee nyt sillä lattialla makoillen. Isosisko otti minun läppärini eli rauhallinen koti-ilta tietokoneiden kera :D . No, eipä tuolta tule telkkaristakaan mitään katsottavaa joten samahan se on koneella olla ja samalla kuullostella Hipsun elämöintiä masussa ja välillä yrittää juottaa potilasta.