Niin ne vain kuukaudet menee hurjaa vauhtia... tänään oli jo 10 kk -neuvolan vuoro. En totu tähän ikinä että tämä eka vuosi menee näin hujahtaen, voisi kestää kauemminkin, kestäähän odotuskin ikuisuuden joka kerta.

Koska luvassa ei ollut vesisadetta, päätin reippailla pitkästä aikaa ja mennä Jesperin neuvolaan kävellen. Pipa oppi viikonloppuna ajamaan fillarilla ilman apupyöriä, joten tyttö sai ottaa pyörän mukaan, Taapero puolestaan seisoi seisomalaudalla niin päästiin reippaasti - ja reippaasti mentiin. Matkaa on vähän yli 2 km, jyrkkä ylämäki aika alussa ja minä siis lykin edessäni n. 30 kg painavaa lastia. Loivassa alamäessä tuli juostuakin parisataa metriä että Pipa sai polkea kovempaa. Neuvolassa oltiin 20 minuutin kuluttua... ja arvatkaas kenellä pukkasi hikeä urakalla... paita oli ihan märkä. Mutta ehdittiin juuri ajoissa täsmällisesti siihen aikaan kun piti ollakin.

Neuvolassa Jesperi näytti kuinka hienosti osaa kävellä kun talutetaan kummastakin kädestä, kuinka kontataan ja kuinka lujaa herra menee ryömien. Mittaukset sujuivat myös ilman huutoja, tällä kertaa kun sai istua vaa'alla. Hemoglobiinin katsominen sujui myös ilman huutoa, poika ei tainnut edes tajuta että pistettiin.

Mitat (suluissa 8 kk mitat)
Paino: 9 725 g (9 260)
Pituus: 75 cm (71)
Päänympärys: 45,5 cm (45)
Hemppa: 130!! ohmy.gif herttinen, ikinä ollut kenelläkään lapsista tuollaisia lukemia tässä iässä

Neuvolakorttiin: Nyt ollut terve. Konttaa ja kävelee tukia pitkin. Ryömii kovaa! Ymmärtää ohjeita, kieltoja, oman nimen. Vilkuttaa ja taputtaa. Iloinen poika.

Takaisin tultaessa Jesperi nukahti rattaisiin ja nukkuu nyt ulkona heart.gif