Tänään on oltu taas enemmän ja vähemmän liikenteessä. Enemmän eli liikaa lonkkien mielestä. Aamusta oli Vilperin vienti eskariin, tunniksi kotiin ja sitten Tirppanan ja Jesperin kanssa perhekerhoon.

Perhekerhosta oli sitten siirtyminen neuvolaan.
Paino: + 50 g/vko, alusta yhteensä 5,6 kg
RR: 123/76
sf-mitta: 30 cm
pissa puhdas, hemppaa ei nyt katsottu, liikkeet ++ ja syke n. 150
tarjonta: rt

Asentoa kun kokeili niin th tuumasi että on kyllä jo hyvän kokoinen vauva ja tosiaankaan vauvan ja nahan väliin ei muuta mahdu (siis läskiä ;) ) kuin nahka :D Tuntuu niin pinnassa. Painosta kehui että hyvin on kurissa pysynyt vaikka sokereissa muutama ylitys on tullutkin. Varattiin seuraava aika parin viikon päähän ja sanoi että jää mielenkiinnolla odottamaan painoarviota ensi viikon polikäynnistä - veikkasimme kumpikin painoksi silloin n.2,5-2,7 kg. Katsotaan meneekö nappiin.

Neuvolasta olikin jo kiire hakemaa Vilperiä eskarista kun oltiin kymmenisen minuuttia myöhässä. Vilperin ollessa kyydissä totesin että samahan tuo on nyt sitten hakea Isosiskokin koulusta kun vain kymmenkunta minuuttia oli koulusta pääsyyn. Hain Isosiskon ja tultiin kotiin... Tirppana mokoma nukahti autoon kun päiväuniaika oli - eikä herännyt kenkien ja vaatteiden riisumiseen eikä kakkapepun putsaamiseen, vasta kun laitoin puhdasta vaippaa päälle niin heräsi. Noh, vaipanvaihdon jälkeen piti taas pukea Tirppana kun tytöllä oli korvien putkituksen kontrolli.

Korvalääkärissä oli hyviä uutisia myös. Korvat siistit ja putket paikoillaan. Jos ihmeempiä ei tule niin seuraava käynti sitten toukokuun puolivälissä. Pois lähdettäessä auto teki taas temppuja... sivuoven kahva jäi auki asentoon eikä ovi näin ollen mennyt kiinni. Vartti taisi mennä lämppärit täysillä ja auto käynnissä niin suli sen verran että kahva palautui ja oven sai kiinni. "Ihanaa" tämä talviautoilu... not.