Viime yö oli ensimmäinen tukala kuumuuden takia. Heräsin vähän klo 2 jälkeen pyörimään ja oli kuuma. Tuntui ettei saa henkeä ja päätä kävi koskemaan. Aikani pyörittyä kävin kostuttamassa rätin ja sen avulla löytyi oloon helpotusta niin että sain nukahdettua uudelleen. Hieman kyllä kävi Taaperoa kateeksi joka nukkui kuin pieni possu umpisikeästi ja pyjama päällä s045.gif.  Olen kyllä iloinen etten ole vielä 10-20 viikkoa pidemmällä raskaudessa - sympatiani niille jotka ovat. Kokemusta siitäkin on. Tai aivan alussa pahoinvoinnin keskellä... huh! Ajatuskin hirvittää.

Tänään käytin sitten tilaisuutta hyväksi kun isäni tuli taas mökkeilemään, jätin hänet kauppareissun ajaksi pienempien vahdiksi ja lähdin Esikoisen kanssa kauppaan. Ensimmäinen ostos oli jalallinen tuuletin! Aah, miten mukavaa tässä on tänään ollutkana istua koneella kun koko ajan ilmavirta käy. Ostin myös 5 kg:n laatikon mansikoita, joista Esikoinen siivosi suurimman osan rasioihin ja pakastimeen. Osa tietysti löysi paremman osoitteen syöjien suussa. Katsoo jos viikon loppupuolella ostaisi lisää, pitää odotella isännän palkkapäivää vain ensin.

Nyt kello on 20.10 ja tuossa puolen tunnin sisään ajattelin lähteä käymään vielä mökillä rupattelemassa mökkeilijöiden kanssa, ja testaan tuleeko järvivedestä jo palovammoja. Kai sekin on jo melkein kiehuvaa näillä säillä? Pitää odotella Esikoinen kuitenkin vielä jalkapalloharkoista kotiin ennen kuin lähden. Taapero nyt tuskin vielä kävisi edes nukkumaan, joten sekään ei ole este näin myöhäiselle mökillä käynnille.

Lisäys klo 23.03
Mökillä oli aivan mahtavaa!! Ihana tuuli, aurinko laskemassa mailleen ja silti sopivan lämmintä, +23 astetta. Ilman aurinkoa ja tuulen kanssa oikein sopiva asteluku. Kävin uimassa ja nautiskelin pitkään veden pehmeästä syleilystä... oli kiva kellua ja tuntea olevansa painoton f015.gif. Vesi ei sentään ollut kiehuvaa mutta lämmintä kyllä. Vedessä oleva mittari näytti lämpötilaksi +25 astetta... siis lämpimämpää kuin ulkoilma näin illalla. Nyt pahistelen, nappasin yhden oluen mukaan mökiltä kun grillimakkarat kävivät janottamaan ja juon sen... Enkä pode huonoa omaatuntoa yhdestä pullosta.