Olisi kiva kyllä se taikasauva millä pysäyttää aika. Eihän tässä perässä meinaa pysyä.

Viime kirjoituksen jälkeen tuli käytyä jälkitarkastuksessa ja kyllä se vain on niin että E-Coli on adoptoinut minut sillä näytteestä löytyi bakteeri jälleen kerran. Sain kuudennen antibioottikuurin ja tällä kertaa saan syödä niitä kolme kuukautta. Jokohan tämän jälkeen riittäisi...

Pääsiäinen ja vappu menivät tässä kotosalla eikä päivät juuri poikenneet normaalista päiväjärjestyksestä. Mitä nyt pyhät on jotenkin tylsempiä kun ei pääse edes shoppaamaan jos inspis iskisi. Onneksi on ohi nyt ja nyt voisi yrittää päästä kiinni taas karpimpaan elämäntapaan kunhan nuo munkit saa syötyä pois mitä Esikoinen teki - hyviä ovat :D . Eilen käväisi kylässä Jesperin kummitädin mies, toi minulle lukemista ja lapsille vaatetta. Vauva sai ihanan haalarin + pipon ja käsineet (Kiitos Kale vielä kerran, tälle vuodenajalle minulla ei vauvan kokoista haalaria ole ollutkaan, ilmeisesti edellisten kanssa on käytetty fleeceä kunnes on ollut liian kuuma :D ) ja paljon muutakin niin vauvalle, Tirppanalle, Jesperille ja Vilperillekin pari sopivaa. Ja koska Kale kielsi etten saa esitellä vauvaa Riesalle niin tokihan minä esittelin... nukkuvaa söpöliiniä <3 

Tänään sitten olikin päivä jolloin mikään ei oikein mene putkeen. Tirppanalla oli aika korvakontrolliin klo 11:30 ja sovin treffaavani pari kaveria kahvien merkeissä sen jälkeen. Isosiskon oli tarkoitus hakea eskarilainen. No, ensimmäinen stoppi tuli siinä. Eskarilaisen hakijan pitää olla 18 täyttänyt eikä auttanut vaikka olisin lupalapun kirjoittanut, sovittiin sitten että Vilperi on eskarissa vähän kauemmin, ehtisin ennen klo 13 hakemaan.

Klo 11 aloin valmistella lähtöä kun sain vauvan syötettyä - ja Tirppana kulki ohi hajuvana perässään. Ei himputti, helman nosto kertoi että pakko vaihtaa vaippa kun tavaraa tuli selästä yli ja tämähän tarkoitti sitä että aikataulu mätti ja pahasti. Oltiin lääkäriasemalla klo 11:40 ja tällä kertaa lääkärin ajat eivät olleet tuota kymmentä minuuttia myöhässä, itseasiassa lääkäri oli juuri poistunut talosta kun hänellä oli ollut asioita hoidettavana muualla. Dämit. Hoitaja pyysi tulemaan uudelleen puoli yhden aikaan niin lääkäri ottaisi varmaan johonkin väliin. Noh, mikäs siinä. Tirppana, Jesperi ja vauva mukaan ja kahville - ainakin sinne ehdin ajoissa! Tuli pikakahvittelut sitten siinä että ehdin ajoissa takaisin lääkäriasemalle (mutta oli kyllä rentouttavat kahvit sinällään kun ehti tavata edes hetken kavereita :) ... vaikka Jesperiä piti välillä komentaa paikoillaan pysymään). Kahvilan kassalla kyllä meinasi iskeä paniikki kun kahveja olin maksamassa eikä pankkikortti ollutkaan lompakossa - se oli jäänyt eilen miehelle joka oli käynyt nostamassa rahaa. Onneksi oli edes luottokortti millä hoitaa maksupuoli niin kahvilassa kuin lääkärissä.

Soittelin sitten eskariin että en taida ehtiä sittenkään klo 13 sinne vaan tulen kun pääsen. Vauva tuoksahti toffeelle mutten arvannut vaippaa mennä vaihtamaan ettei taas myöhästytä lääkäristä. Vartin yli yksi päästiin lääkärin luo ja korvat oli kunnossa. Uusi käynti elo-syyskuun vaihteessa. Jesperi ei meinannut taas kerran uskoa mitään, juoksi kaloja katsomaan, ei laittanut takkia päälle ja kiusasi Tirppanaa. Ulos päästessä oli hiki ja vauvaltakin oli päreet palaneet, nukahti kuitenkin liikkuviin rattaisiin herätäkseen autossa huutamaan jos auto pysähtyi. Pikakoukkaus miehen työpaikan kautta että sain pankkikortin (oli tunti aikaa saada ruokaa kotiin ja valmiiksi ennen miehen ruokatuntia), toinen pikapyrähdys eskariin Vilperiä hakemaan ja vielä yksi stoppi kaupan kohdalla. Tämän päivän ruoaksi saisi kelvata pakastepyttipannu, ihan hyvää kun sinappia ja ketsuppia sotkee sekaan ja vähän valkosipulijauhetta.

Kotona vauvalle vaipanvaihto ja ruokaa ja nyt jos saisi itsekin syötyä aamupalan eli ruoan.