Voi elämä, voi taivas... SUOMI VOITTI EUROVIISUT!!! Uskomatonta vaikka uskoinkin Lordin menestykseen mutta että 38:sta maasta vain kolme jätti Suomen pisteittä. Hrrrr... helvetti taitaa jäätyä paraikaa.

Eilinen meni iltaa odotellessa, katselin vielä rauhassa subilta C.S.I Miamin ja sitten käänsin kanavan.. Vähän aikaa, Suomen esitykseen asti, katselin telkkaria olohuoneessa, sitten Taapero teki selväksi että väsyttää joten makkariin jatkamaan. Taapero hyppi sängyssä jonkin aikaa ja simahti sitten kun pari viimeistä kappaletta oli esittämättä.

Sitten alkoi pisteiden ilmoittaminen... Neljän ensimmäisen maan jälkeen totesin, että mikäli haluan Taaperon saavan nukkua rauhassa, on paras vaihtaa huonetta. Sänky natisi uhkaavasti kun pompin innoissani siinä ja väkisinkin meinasi päästä karjuntaa kun kuulu "Finland twelwe points". Uuuhhh.... jeah!! Ja Suomi johti.

Olohuoneessa Esikoinenkin valvoi ja katsoi... vuorotellen telkkaria ja vuorotellen sekopäistä äitiään joka ei malttanut sohvallakaan pysyä vaan hyppi ja hihkui ja taputti. Välillä kun maltoin istua oli pakko naputella jalalla lattiaan, hieman hermostutti vielä siinä vaiheessa kun puolet äänistä oli annettu. Venäjä ja Bosnia-Herzegovina olivat hyvä vastus pitkään kunnes Suomen kaula venyi, venyi ja venyi. Entinen piste-ennätys ohitettiin lennossa ja sitten meni sata rikki, toinenkin.. kolmas ei ihan mutta euroviisujen kaikkien aikojen pistesaaliin Suomi silti sai. Siinä on muilla tavoitetta rikkoa se tulevina vuosina. Unensaanti oli kyllä hieman hankalaa voiton selvittyä, sen verran innoissaan sitä oli.

Noinkohan ensi vuonna euroviisuissa on enemmänkin erilaisia kappaleita tusinabiisien sijasta. Toivottavasti, sitten niitä voisi ehkä jatkossakin seurata. Hieman tässä tuli jo mieleen, että pitäisikö huomenna lähteä Helsinkiin...

HYVÄ LORDI!!  laola.gif