Keskiviikkona pikkuneiti herätti juuri sopivaan aikaan syödäkseen niin että ehdimme pitkästä aikaa perhekerhoonkin. Hieman tuo jännitti taas lähteä liikkeelle ihan pienen kanssa, etenkin kun on ollut rintakoruna kotona koko ajan ja kerhossa pitää kuitenkin ehtiä Jesperinkin perään välillä. Tai yleensä pitää, nyt poika ei kauas pikkusiskosta mennyt ja kun muut lapset tulivat vauvaa katselemaan niin Jesperi tuli porukan ohi ja otti pikkusiskoa päästä kiinni ja laittoi posken poskea vasten haliin siihen tyyliin että tämä on minun Nauru . Kerhoilu sujui siis oikein hyvin.

Kerhon jälkeen olikin sitten aika neuvolakäynnille. Se se vasta jännittikin että mitä vaaka näyttää. Hyvät uutiset olivat ettei paino ollut enää laskenut mutta hieman nihkeää oli nousukin ollut viikossa. Lisäystä oli tullut 55 g eli paino oli nyt 3775 g. Th lohdutti että olisi sitä ollut vähän enemmänkin jos vaipassa ei olisi juuri ollut kakka- ja pissalastia, kakasta totesi että ihan vauvankakan näköistä tavaraa eikä mitenkään viittaisi siihen ettei ruokaa saa. Katsoi pituudenkin samalla ja kolmessa viikossa oli tullut sentti lisää kun mitta näytti nyt 52 cm. Suositteli kuitenkin että imetyksen lisäksi antaisin vähän lisämaitoa ja olen nyt sitten hörppyyttänyt maidonkerääjiin valuneen maidon suuhun ja ke-to sai muutaman imetyskerran päätteeksi ruiskulla 30 ml äidinmaitoa. Eilen ei ehtinyt kuin kerran antamaan tuon määrän kun imetyksen päätteeksi neiti otti ja nukahti aina.Illalla kyllä yötä vasten oli imaissut desin lypsymaitoa ja tilkan korviketta ennen kuin nukahti.

Kävin eilen ostamassa Apteekkarin Pomoellin Mammateetä jos siitäkin tulisi apua tähän maitomäärän lisäykseen. Tiedä sitten auttaako mutta eilen tuntui illalla jo että tyttö jopa nielee kunnolla tissillä ja nyt aamusta sama. Klunks klunks "ääh" -ääniä tytön suusta kun syö Nauru . Mikäs tätä teetä on juodessa, tämä on jopa ihan hyvän makuista minusta.