Tänään on jo vuosi siitä kun ilmoitin "Tähden" odotuksesta... ja tuntuu että tuokin oli vasta eilen. Vaikka aprilllipäivänä asian kerroin, ei sitä juuri kukaan aprillipilaksi edes epäillyt - hmph... voisinhan minäkin tuollaisen keksiä pilana wink.gif. Oi niitä aikoja... vaikka pitikin pitää mielessä se väsymys ja pahoinvointi ettei vauvakuume enää nousisi, niin minkäs teet. Ihan mielelläni minä vielä yhden huolisin - huono muisti mutta senhän olen kertonut jo ajat sitten kaikille ettei se ketään yllätä biggrin.gif. Noh, en tehnyt aprillipilaa vuosi sitten, enkä taida tehdä tänäänkään, väsyttää liikaa että keksisin mitään.

Hassua että vauvakuume tuntuu tälläisena päivänä kovemmalta kun yön on joutunut valvomaan ohmy.gif. Jesperi reppanalla oli nenä niin tukossa yöllä ettei saanut nukuttua, vasta puoli kuudelta aamulla uni voitti tukkoisen nenän. Sitten nukuttiin neljä tuntia ja nyt on taistelu päiväunia vastaan menossa. Sylissä nukkuisi, muualla ei. Noh, jospa väsytystaistelu tässä asiassa toisi tulosta niin että pääsisin itsekin nukkumaan. Mies tuli jo mökiltä kotiin, joten sen puolesta voisin mennä päiväunille. Ihan kiva kun tuli ajoissa. Täällä oli hieman viileää aamulla - lämpömittari näytti sisälämpötilaksi +17,4 astetta talon lämpimämmässä huoneessa eli makkarissa on ollut varmaan +15... kylmä siellä ainakin oli olla poissa peiton alta yöllä kun Jesperiä yritin sänkyyn nukutella dry.gif. Minä en tietenkään muistanut mistä tuota kiertoa olisi saanut lisättyä niin että talo olisi lämmennyt vähän enemmän.

Taaperon kuumeilu kesti vain sen pari päivää eli eilen poika oli jo oma itsensä. Ei ollut enää tulipaloa, kuten poika itse kuumeesta sanoi smiley1.gif. Käytiin sitten kävellen Siwassa tyttöjen, Jesperin ja Taaperon kanssa ostamassa illaksi pizzaa, tarkoitus oli nukuttaa Jesperi mutta poika on alkanut vähän huonosti nukkumaan vaunuissakin. Mikä lie kausi menossa vaihteeksi. Nukkui kuitenkin sitten menomatkan ja reilun puolet paluumatkasta sekä vartin vielä kotipihalla kun kotona oltiin eli kaikkiaan noin. puolentoistatunnin unet.