Nyt on ultrassa käyty, ja kuten sanoin, vain yksi asukas kohdusta löytyi f015.gif . Alkuun pikkuinen oli hyvinkin paikoillaan, joten alakautta ultraten ei niskapoimua saatu mitattua, piti mahan päältä kokeilla ja siinä onnistuikin kun vauva heräsi liikuskelemaan. Kotiin tuliaisiksi sain muutaman kuvan. Alla pari niistä.

80668.jpg

Lääkäri tuumasi mitoista, että onpa täsmälleen viikkoja vastaava vauva. Kaikki mitat antoivat saman rv 11+1 ajaksi - yleensä noissa kuulema on jotain heittoja kun eri mittoja otetaan. Niskapoimu oli 0,55 mm eli normaali. Kohtu on reilusti isompi kuin mitä viikot edellyttävät mutta johtuu luultavasti tästä kun on "muutaman" kerran jo kasvanut. Kasvaa alussa siis nopeammin. Kohdun ulkosuu on sormenkärjelle auki mutta sekin on ihan normaalia uudelleensynnyttäjälle, joten ei tarvitse siitä huolehtia.

Oikein mukava käynti oli. Taapero istui rattaissa tyytyväisenä sen ajan kun tutkittavana olin ja mutusteli lakua. Lääkäriasemalta mentiin pojan kanssa Hesburgeriin ja poika sai lupaamani hampurilaisen ja vähän enemmänkin... ostin lasten aterian. Taapero jaksoi syödä hampurilaisensa ja suurimman osan ranskalaisista mutta jäätelö jäi minulle. Hyvä että jaksoin sen syödä kun olin syönyt kerroshampurilaisen - kylläpä tulee täysi olo vähästä.

Tarkoitus oli käydä kauppojakin kiertelemässä mutta aikaa meni sen verran että hampurilaisen jälkeen lähdettiin kotikaupunkiin. Piti viedä Kelaan tt.pv.rahahakemus ja käydä työkkärissä ilmoittamassa tuosta työharjoittelusta. Heinäkuun alussa tehdään paperihommat siitä valmiiksi. Muistin laittaa postiin myös tarkistetut ja palautettavat verolippuset.