Ulkona on pilvistä ja vähän tuo vettäkin tihutti kun Tuuliviirin kävin viemässä joukkueensa lähtöpaikalle - pojilla on tänään Imatralla JunnuCup, joka kestää koko päivän. Mutta kuinka hyvälle ulkona tuoksuukaan... seisoin tovin pihalla kotiin tullessani ja nautin. Ihan kesän tuoksu ja mikä parasta, ei aivastuttanut ja kutittanut nenää ollenkaan. Ihanaa!

Mitä tulee Tuuliviiriin niin hieman näin ensimmäinen turnausmatka tuntuu jännityksenä äidinkin mahanpohjassa. Poika kun on vähän sellainen pää kolmantena jalkana eteenpäin menijä, joka touhuaa omiaan eikä välttämättä pidä silmällä muita... että ei unohdu Imatralle kun lähtevät takaisin kotiin...

Enpäs ole muistanut mainitakaan, että Taaperon sylkitestin tuloskin tuli viikolla. Ainakaan toistaiseksi ei suussa streptococcus-mutans bakteeria ole, joten seuraava hammastarkastus on 3-vuotiaana. Tekisivätköhän nuo saman testin Pipalle ja Poppanallekin kun hammastarkastusaika tulee... olisi ihan kiva tietää uteliaisuudesta mikä tytöillä on tilanne.

Eilinen pottailusaldo Taaperolla oli: yövaippa aamulla taas aivan kuiva, 1x pissat alushousuihin (ei siis tajua housut jalassa käydä potalla), 2x kakka vaippaan, 3x pissat pottaan.