Eilen siis tuota vettä riitti reilummallakin kädellä. Aloin kuuntelemaan vesisateen aiheuttamaa kohinaa klo 3 aikoihin yöllä kun Jesperiä syötin ja sitä kohinaa riitti pitkälle iltapäivään.

Aamusta tulikin soitto isältäni että käyvät kaupassa, syövät mökillä ja lähtevät sitten takaisin Hesaan kun mitä he sateessa istuvat. Tuon saattoi arvata. Puolilta päivin kehotin Isosiskoa laittamaan valmentajalle viestiä, että ihanko oikeasti meinaavat pitää kiinni suunnitellusta vanhemmat vastaan tytöt jalkapallo-ottelusta. Huu, vastausviesti oli myönteinen, joten eihän siinä auttanut muu kuin viedä Isosisko kaatosateessa kentälle. Minä vältyin ottelulta Jesperin ansiosta, joka kävi päiväunille vähän ennen kuin piti lähteä. Mies sen sijaan lupasi tulla ja koska vanhempani vielä mökillä olivat, saivat jäädä Pipan, Poppanan, Taaperon ja Tuuliviirin vahdeiksi.

Kentällä erään tytön isä tuumasikin että taitaa mennä jalkapallon peluu uintihommiksi... kenttä ei kovin hyvässä kunnossa ollut kellon ympäri jatkuneen sateen ansiosta. Noh, olivat nuo hurjat pelinsä pelanneet ja sen jälkeen lähtivät jatkoille mökille, jonka joukkue oli varannut. Mökki sattui olemaan lähellä meidän mökkiä, vain n. 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sinne oli järjestetty saunomista, uintia, vähän syötävää ja rentoa yhdessäoloa. Sään takia meni kyllä hieman pipariksi grillaukset ja lentopallon peluut. Alunperin minunkin piti tuonne mennä kunhan Jesperi herää unilta mutta kun Isosisko ilmoitti jäävänsä mökille yöksi niin en lähtenytkään. Jesperi tuskin olisi nauttinut sadekelistä ulkona kun ei olisi päässyt liikkumaan mihinkään.

Käytin kotona olon hyödyksi ja selalin vaihtoautoja. Mies epäilee että citikkani meinaa sanoa piakkoin työsuhteensa irti. Siitä on tullut bensanlipittäjä eli jos käsitin oikein vika on kaasarissa, jotain muutakin Mies sanoi olevan mm. auton tietokoneessa tms. mikä tietäisi kallista remppaa. Niin kallista että halvemmaksi tulee etsiä uusi vanha auto. Oli katsonut jo yhtä Volvoa, 4000 €, ja äitinsä oli luvannut siihen puolet. Loppu pitäisi itse kehittää jostain... joo-o... kun osaisikin sormia napsauttamalla taikoa. Tulisi jo se lottovoitto eikä koko ajan näitä menoja, niitä on ollut tänä vuonna ihan tarpeeksi (Esikoinen voitti Kenossa 50 snt mutta ajattelin kyllä paljon isompaa voittoa). Siinä mielessä kyllä autonvaihto voi olla hyväksikin, että jospa vihdoin löytyisi farmari... Mies kun valittaa joka kerta kun autoa pakkaa mökille lähtöä varten ettei meinaa tavarat mahtua. Ei mikään ihme kun ottaa huomioon kuinka monelle pitää pakata... ja kun tiskitkin Mies roudaa aina edestakaisin kotiin pestäväksi ettei tarvitse mökillä tiskata biggrin.gif.