Vähän taas jäi päivittely. Oli flunssanpoikasta ensin itsellä ja sitten pienimmällä ym. kiirettä - ja nyt taas pienin sairastaa. Viimeisimmät neljä yötä mennyt valvoen kun tyttö jostain syystä vain huutaa, huutaa ja huutaa. Korvissa ei ole vikaa, eikä keuhkoissakaan kuulu rahinoita vaikka yskä onkin ikävän kuulloista. Yskii ja yskii kunnes tulee oksu tai meinaa tulla. Nuku nyt siinä sitten itse kun pitää kuullostella että pitääkö salamana kaapata vauvaparka oksulammikosta ja alkaa keskellä yötä petivaatteiden vaihtoon. Ikävää Isosiskon kannalta tuo huutaminen myös, ei saa tyttökään nukuttua kun pikkusisko karjuu. Onneksi on hiihtolomaviikko - tosin suunniteltu Hesan reissu taitaa jäädä jos ei yöt parane. Ei kehtaa mennä vanhempia valvottamaan yökarjujalla. Ihailla kai kyllä pitää tuota sitkeyttä... tyttö karjui koko viime yön, pari kertaa taisi nukkua ½ tuntia ja ei kun alusta.

Mutta mitä tulee talveen niin aivan ihana talvi ollut. On ollut pakkasta ja lunta - miehen mielestä jo vähän liikaakin. Ekat tyhmät suojasäätkin koettu vasta nyt viikonloppuna/alkuviikolla. Tänään yritettiin etsiä uutta lumikolaa mutta finito joka paikassa. Kaksi kolaa otti ja sanoi työsopimuksen irti kun niitä niin ahkerasti on käytetty maassa ja ilmassa, ei kun siis katolla. Ikkunasta kun ulos katsoo niin puolet ikkunan näköalasta on peittynyt alppien takia. Kiva lumivuoristo tuli kun katolta lumet alas työnsi. Lapsilla oli hauskaa kun lumikinosta pitkin pääsi kävelemään katolle.

Tänään alkoi vaihteeksi kuljetusalan lakko. Saas nähdä kauanko kestää, pisimmillään muistan isäni lakkoilleen kolmisen viikkoa että ei nuo aina ihan helpolla periksi anna. Isältä jos kysytään niin varmaan sanoisi että kunhan nyt vielä ensi viikon ovat lakossa niin ei tarvi töihin mennä pariin viikkoon kun sitten olisi taas eläkeviikko  . Mitään hamstrausta ei tullut tehtyä kaupoilla, mitä turhaan kun jo normitavarat täyttävät kaapit, ei sinne ylimääräisiä sovi. Leipomossa lupasi ettei leipä lopu joten ei tässä nälkään kuolla vaikka lakko venyisi.

Pari kuvaa tammi-helmikuulta: