Viime yönä tuntui taas siltä että tuuli yritti tosissaan irrottaa kattoa paikoiltaan ja vettä satoi rankasti. Todella talvinen sää tongue.gif Ainoa hyvä puoli tuossa oli että nukutti makoisasti, minusta kun on ihana nukahtaa kuunnellen sateen ropinaa kattoon.

Tarkoitus oli tänään nousta klo 8, että ehtisimme hyvin perhekerhoon, mutten jaksanut. Laitoin kellon soimaan puoli yhdeksäksi ja sitten oli jo harkittava ylösnousua. Pipa ja Taapero varmasti tykkäisivät vaihtelusta arkeen jota kerhossa käynti toisi, ja yökään ei Jesperin kanssa mennyt ihan kiville. Poju nukahti puolilta öin, heräsi syömään klo 1.15 ja nukkui klo 1.45-7.10, siinä välissä taas puolen tunnin syöttö ja takaisin petiin. Ikävä vain että perhekerhon takia Jesperi oli herätettävä kesken unien. Venytin unia mahdollisimman pitkään ja herätin pienen vasta klo 9.20 ja viittä vaille 10 olimme kerholla. Vaan mitä mitä... se pirun (öh, tuskin kirjaimellisesti kuitenkaan) kerho alkaakin vasta viikon kuluttua tässä meillä kun toisaalla tässä kaupungissa ne alkoivat tänään. Grrrrrrrr! Olisin saanut nukkua Jesperin kanssa ihan hyvin klo 11 asti ainakin. Ärh! Jesperi tosin kävi nukkumaan uudelleen kotona kun sai ensin huikat maitobaarista.

Poppanan eskaristakin soitettiin klo 9 aikaan, että tyttö valittaa mahakipua. Sanoin tulevani hakemaan tytön mutta lennossa se ei onnistu kun Jesperi vielä nukkui ja kaksi muuta olivat yöpuvussa. Hoitaja totesi, että heidän oli kyllä lähdettävä jumppapaikalle (vuoro on pari kertaa kuussa) joten ottavat Poppanan mukaan sinne kun eivät voi jäädä odottamaan. Tyttö saisi istua ja katsella siellä muita, ja hakisin tytön sitten kun tulevat sieltä takaisin eskariin jos vielä näyttäisi olevan tarvetta eli soittaisivat uudelleen. Noh, soittoa ei kuulunut, ja kun normaali aikaan menin Poppanaa hakemaan niin reipas tyttöhän se oli eteisessä vastassa. Hoitotäti kertoi heidän antaneen pikapikaa ennen lähtöä tytölle sämpylän ja kurkkua, ja olo oli siitä parantunut heti. Tuota olin epäillytkin että mahakipu johtui siitä ettei Poppana suostunut aamulla syömään... tullut äitiinsä, ei ruoka heti herättyä maistu.

Päivä ei alkanut Tuuliviirilläkään sujuvasti. Minä kun nousin ylös varttia vaille yhdeksän, oli poika eteisessä etsimässä hanskaansa. Autoin etsinnässä ja löytyi sentään jotkut hanskat. Annettuani Taaperolle ja Pipalle muroja, huomasin Tuuliviirin olevan edelleen ulkona autotallin oven luona vääntelemässä avainta... ja kello oli jo seitsemää vaille yhdeksän, koulu alkoi yhdeksältä. Menin ulos ja totesin ettei ovi aukene, Esikoinen vääntänyt sen taas jumiin, joten pyörä pysyi tallissa ja kehotin Tuuliviiriä pistämään juoksuksi... matkaa n. puoli kilometriä. Kuten arvata saattaa, poika myöhästyi hieman.

Eilen tuli räpsittyä hymynaamasta kuvia... vähän epäselvä tuosta tuli mutta ei haittaa.
337381.jpg