Tänä aamuna tuli taas herätys tyyliin "ylös, ulos ja liikkeelle a.s.a.p". Esikoisella oli harjoitusottelu tuolla reilun parin kilsan päässä, ja pelaajien piti olla paikalla klo 9.45. Esikoinen tuli herättämään minut klo 9.40 kun oli herännyt itse - Mies mokoma ei ollutkaan herättänyt poikaa... tai sitten oli mutta Esikoinen on kääntänyt vain kylkeä ja jatkanut uniaan, vaikea sanoa kun toinen osapuoli on työmaalla.

No, mikäs siinä auttoi kun vetäistä äkkiä paita ja hame päälle (onneksi on kesä, ei mene pukeutumiseen liikoja aikoja), viedä Taaperoinen Tuuliviirin kaveriksi telkkaria katsomaa, sännätä eteiseen etsimään missä autonavain on ja kengät jalkaan ja menoksi. Esikoinen oli kentällä klo 9.53.

Nyt voin vihdoin nauttia aamukahvin ja manailla hartiakipua. Ne eivät olleet eilen kipeät, paitsi kun Mies alkoi hieromaan, silloin tuli valitusta. Nyt hartiat ovat kipeät sitten ihan muuten vain.

Tuli illalla kuntoiltuakin (ilmankos uni maistui yhtäkyytiä 10 tuntia) - pelasin ensin Isosiskoa vastaan erän sulkapalloa, kymmenestä poikki, sitten Esikoista, ja lopulta vielä Mieskin halusi kokeilla. Miehen kanssa piti olla kahden pisteen ero, joten se peli loppui sitten lopulta vasta 14-12... minä hävisin :/