Mennytkin viime polkasta hiukkasen aikaa. Nyt on rauha kirjoittaa kun nuorin nukkuu, reppana ihan flunssainen ja kuumeinen, ja muut ovat koulussa. Tai no, Pipa ja Vilperi ovat Miehen matkassa mökillä - vien Poppanan sinne kunhan tulee koulusta kotiin ja saa syötyä. Melkeinpä toivon että Tuuliviirikin haluaisi sinne... olisi ilta vähän rauhallisempi ja saisin potea päänsärkyäni rauhassa. Mokoma tuli takaisin kun yöllä heräilin xx kertaa Jesperin itkuisiin "äitiiii" huutoihin, ja vasta eilen oli eka päivä viikkoon kun päätä ei särkenyt.Ei auta kuin heitellä parasetamolia suuhun, ibuprofeiinin jätän rauhaan kun siitä on saanut lukea ettei olisi hirmu suositeltavaa sitä syödä näin oviksen jälkeen kun voi haitata raskaaksi tulossa (kp nyt 19/27). Kyllähän tuo parasetamolkin auttaa kun tarpeeksi syö, ja kovia keinoja varten on Panacodia jos ei muu auta.

Viime polkan jälkeen menin siis Hesaan kun Subin patongit alkoivat kutsua. Täytyy myöntää että hyviä nuo olivat, tiedänpähän missä käyn jatkossakin syömässä kun sielläpäin liikun. Kummitäti puolestaan leikkeli hiukset ja laittoi päät järjestykseen, siis ne hiukset. Jesperiltä leikattiin nyt ensimmäistä kertaa kunnolla haivenia (minä olen vain otsahiuksia napsinut) ja jestas kun pojasta tuli ison näköinen. Yritin kyllä ehdottaa että leikataan vain sivuista lyhyemmiksi ja jätetään ne ihanat niskakiharat paikoilleen mutta kummitätini oli armoton...nips naps ja poikki vaan. Totesi että on poika perheeseensä tullut. Rikkalapiollinen hiuksia lähti pienenkin päästä ja tukka on paksua. Yritän jossain vaiheessa laittaa kuvaakin.

Mies asusteli jo viikon mökillä ja nyt eilen meni sinne taas. Aikoo olla kuulema ensi viikonkin kun nyt tuli kesä. Kesän merkki on kuulema veneen lasku vesille, viis siitä etteivät lauantaina päässeet veneellä kauppaan kun puolimatkasta vastaan tulikin jäätä. Hmh. No, oli ensi viikolle kyllä hyvät perustelut mökkeilyyn. Tiistai on vapaa joten olisi älytöntä jättää mökkiä maanantaina kylmenemään kun tiistaina kuitenkin on mökillä. Sitten onkin vappu eli taas vapaata ja kun mökille tulee vieraitakin niin pitäähän siellä olla jonkun lämpöjä pitelemässä. Lauantaina taas lapset pysyvät poissa jaloista mökillä kun järjestän Isosiskon 13 v. ja Vilperin 4 v. synttäreitä kotosalla ja sunnuntai on taas vapaa. Lauantai vain on koululaisilla täällä koulupäivä klo 9-12 eli juhlat pitää laittaa alkamaan vähän myöhemmin. Sunnuntaina Isosiskolla on sitten Mikkelissä pelit että sielläkin ohjelmaa on.

Tiistaina Jesperillä oli korvakontrolli kun viimeksi korvassa oli vielä hieman nestettä. Nyt korvat olivat kuulema täyden kympin korvat (toivottavasti tämä flunssa ei asiaa muuta). Mainitsin lääkärille että meinasin jo pyytää tarkastusta omiinkin korviini tuossa aiemmin kun toisessa korvassa kahisi kun päätä kallisti kylkeä kääntäessä ja tuntui kun jotain olisi liikkunut ja riesaa oli kestänyt jo muutaman viikon, mutta ettei nyt tarvikaan kun ostamani korvasuihke auttoi. Lääkäri tuumasi Jesperin tarkastettuaan että hänpä nyt kuitenkin katsoo minunkin korvani, ja komensi pitkälleen pedille. Naureskeli sitten että kyllä hän nyt tietää miksi korvassa kahisi ja näyttää minulle sen hetken kuluttua. Vähän imua korvaan ja kappas... pikkurillin kynnenpään kokoinen iso vaikkupallo korvasta pois tuli. Ei ihme jos vähän tuntui korvassa jotain. Suihke oli vain pehmentänyt kovaa kokkaretta niin ettei sen liikkuminen tärykalvolla tuntunut mutta kuivuttuaan vaiva olisi palannut. Ihana lääkäri! Täytyy kyllä sanoa että onni oli kun Esikoisen pieni ollessa tuolle lääkärille pojan kanssa eksyin, sen verran mukava mies on. Jesperi onkin jo neljäs meidän lapsista jota tuolla olen aina silloin tällöin käyttänyt.

Lääkärissäkäyntejä tulee tällä viikolla lisääkin. Eilen soittivat silmäpolilta, että perjantaiksi olisi aikaa jos ehtisin Poppanan kanssa siellä käymään. No sehän sopii, on sekin käynti sitten taas poissa päiväjärjestyksestä.

Mutta nyt jos menisi tekemään jotain... laittamaan vaikka pyykkejä pyörimään. Kukahan tulisi järjestelemään ne?