Kuuma... ja sääennusteen mukaan kuumenee vain. Ei ihme että ryydyttää ja mitään ei saa tehtyä. Eilen illalla kävin klo 23 aikoihin ulkona ja silloin olisi ollut mitä loistavin ilma ulkoiluun. Mutta lähdeppä nyt siihen aikaan ulkoilemaan lasten kanssa. Kylähullun maineen vielä saisi.

Aamupäivästä kuulin kuinka auto ajoi pihaan. Tuli kiire etsiä vaatetta päälle kun melkein puolialastomana täällä juoksentelin. Appiukkohan se, toi Esikoisen kotiin yllättäin vaikka keskiviikkona oli puhetta että poika tulee linja-autolla kotiin kun tulee, ei osannut sanoa vielä koska. Noh, ei appiukko sisään tullut kuitenkaan vaan lähti samantien pois. Eipä ole tullut keskusteltua sen jälkeen kun saarnan raskausuutisesta piti. Esikoisella oli kuitenkin ollut Mikkelissä hauskaa ja pää muistutti palotikkaa kun kotiutui. Oli siis saanut punaista väriä hiuksiinsa.

Toinen kiva yllätys koski autoa, Citikkaa. Siinähän tuli sitä rahanmenoa keväällä kun ABS:ää piti korjata. Noh, tänään Mies tuli kotiin ja pyysi 15 euroa kun kävi leipomosta ostamassa kassillisen leipää ja oli kauppaan menossa. Annoin rahan ja sain kuulla tehneeni hyvän vaihtokaupan - lykkäsi kouraan 100 euron setelelin! Vau! Mietin jo että kenet oli ryöstänyt mutta se oli kuulema autoliikkeeltä hyvitystä tuon ABS:n korjauskuluista. Niissä kun oli vikaa jo autoa ostettaessa. Todella mukava yllätys! Ei tuolla rahalla pääse juhlimaan kuitenkaan... mökin vesipumpussa hajosi joku osa, ja isäni vei sen mukanaan Hesaan korjattavaksi. Korjaus maksaa 60-70 euroa mutta eipähän tarvi nyt miettiä millä sen maksaa p015.gif. Tänään kun ehdin jo tuotakin miettiä.