Aamusta oli hieman kirpakkaa lähteä yhdeksän aikoihin perhekerhon retkelle, kiitos yöllisen pakkasen, jota oli jossain ollut jopa yli -5 astetta a060.gif . Kliffaa. Onneksi meillä vain asteen tienoilla. Sää oli kuitenkin sinänsä suosiollinen, että aurinko paistoi täydeltä terältä ja alkoi pian lämmittää hytisevää olemusta kunhan älysi pysyä poissa tuuliselta paikalta.

Retkikohde oli tänä vuonna seurakunnan oma kesäpaikka, jossa oli lapsille hiekkakenttää juosta ja temmeltää, oli keinut, liukumäki, hiekkalaatikko, kiipeilyteline, ja ohjelmaksi oli järjestetty temppurata, apina-hissi, sekä rauhallisempaan menoon lukunurkkaus josta löytyi myös isoja legoja. Taaperolle mieluisinta oli kulkea ikiliikkujana tai sitten istua hiekkalaatikossa. Pipa ja Poppana mennä viilettivät siellä täällä, enkä edes yrittänyt pysyä perässä.

Apina-hissi oli kyllä mielenkiintoinen... Tuollaisen voisin huolia kotipihallekin kun ei ole sitä lipputankoa g010.gif . Pipa ei halunnut edes kokeilla mutta Poppanasta sain pari kuvaa apina-hississä.

84547.jpg

84550.jpg

Maisema oli kaunis. Alla vielä kuva järvelle (jännä kyllä että järvi oli melko tyyni vaikka rannassa tuuli sai palelemaan).

84553.jpg

Kotiin tultua matkassa oli yksi väsynyt pieni mies, ja kaksi tehotuhoa joista virta ei näytä loppuvan vieläkään. Taapero nukahti unille heti kun kotiin tultiin. Nyt jos äiti olisi viisas, niin äitikin menisi ja ottaisi nokoset kun yöllä heräsin klo 4 jälkeen pirteänä kuin peipponen ja pyörin sängyssä pari tuntia ennen kuin Nukkumatti taas löysi minut. Vähän väsyttää.