Heh, muistinpas eilen tämänkin - ja ennen  kuin puhelin alkoi hälyttää muistutusta. Ei ihan toivoton tapaus sittenkään tämä muistini. Laitoin Pipan ja Vilperin kerhoon ja puin Jesperin lähtökuntoon. Ulkona olikin vastassa ikävä sää, märkiä tiskirättejä sateli päin naamaa ja piha oli täynnä lätäköitä, yöööök mikä keli. Sade yltyi vesisateeksi tietysti juuri kun piti kävellä neuvolaan pieni matka, eihän terveyskeskuksen parkkeihin mitään autoa mahtunut kun jotkut idiootit tarvitsevat 1,5 auton paikkaa omille pikkumopoilleen (joo, ärsytti) - tila olisi riittänyt korkeintaan moottoripyörille.

Neuvolassa selvisi että tällä kertaa tulee rokotuskin, en ollut muistanut edes. MPR eli ainoa rokotus josta meidän lapsille on rokotusreaktio tullut eli n. viikon kuluttua lämpöä. Pitää muistaa niin en ihmettele jos Jesperillekin viikon kuluttua lämpöä tulee.

Paino: 11 160 g (3 kk sitten 10 090 g)
Pituus: 80 cm ( 3 kk sitten 76 cm)
Päänympärys: 47 cm ( ed. kerralla 46 cm)

Hyvin tasaista kasvu, nollakäyrän tuntumassa. "Touhukas ja liikkuvainen poika. Kävelee ja kiipeilee. Omaa puhetta, ei vielä sanoja. Ruoka maittaa, kasvaa tasaisesti." Seuraava kerta toukokuussa ja sitten onkin lääkärineuvola. Neuvola-aikaa varatessa muisti leikkasi uudelleen kuin partaveitsi ja muistin varata Pipalle ajan ensi kuuksi 6-vuotisneuvolaan ja Vilperille toukokuuksi 4-vuotisneuvolaan. Laitoin heti ajat varuiksi kännykän kalenteriin muistutuksella.

Piikitys ei tietenkään ollut pienestä mukavaa, itku pääsi ja sen jälkeen tiukka halaus kaulasta. Malttoi olla jopa pari minuuttia sylissä. Kotimatkalla nukahti autoon eli heti tuo rokotus toimi wink.gif.