Eilinen päivä meni vaihteeksi mukavasti viettäen elämää irl. Irkkikaveri tuli kahden kokonaisen ja yhden puolikkaan lapsensa kanssa kylään ;) Useamman päivän kun viettäisi eilisen malliin niin voisi olla että ehtisi vieraantua irkistä kokonaan. Vieraat taisivat viedä Pipastakin puhdin, tuskin auton taka-valot illalla hävisivät näkyvistä kun Pipa jo nukkui sohvalla sikeässä unessa :)

Tänään olen mietiskellyt mikä on Isosiskon käsitys yökylästä kun perjantaina kysyi voiko mennä serkkunsa luokse yöksi, eikä tyttöä ole sen jälkeen näkynyt... muuta kuin mesessä. Näin kälyn postissa tänään ja kysyin onko hänellä tietoa tuleeko Isosisko tänäänkään kotiin. Ei kuulema ollut. No, illallahan tuon näkee tuliko kotiin vai ei. Perjantaina viimeistään ennen kuin lähdemme viikonloppukylään.

Ulkona on ihana ilma. Pakkasta -8,5 astetta ja aurinko paistaa. Esikoinen intoutui lähtemään jopati yksinään luistelemaan kun ei saanut kaveria. Kaveri tosin järjestyi pian sen jälkeen kun tulin kaupasta kotiin kun sanoin Tuuliviirille, että voisi vähän raivata lattiaa näkyviin.. Siinä vaiheessa Tuuliviiri tuumasi, että luistelu sopisi oikein hyvin hänen päiväohjelmaansa :D Minulla taitaa ulkoilu jäädä iltaan kun Taapero nukkuu kuten aina tähän aikaan.

Nyt olisi sitten hyvä aika mennä tekemään jotain hyödyllistä... kuten jatkamaan loputonta pyykkisotaa. Oma pyykkäri olisi kiva juttu...