Rv 25+2 ja tänään oli siellä sokerirasituksessa käynti ja samalla neuvolakäynti. Aamusta olin tasan klo 8 koputtamassa labran ovea, pikatesti sormenpäästä näytti paastoksi 4,4 joten homma voitiin aloittaa. Tilaus kylmästä hiilihapollisesta juomasta oli noteerattua ja kyllä se pullollinen taas maistui jumalten juomalta kun 12 tuntia oli ollut syömättä ja juomatta - enemmänkin olisi mennyt. Ei yhtään pahaa tuo Glucodyn, pitää ehkä joskus ostaa apteekista ihan muuten vaan juomaksi.

Pullollisen juotuani siirryin neuvolan puolelle. Kaikki oli ihan kunnossa.
paino: +622 g/vko
RR: 119/68
pissa: -/-
Hb: 127
turvotus: -
sf-mitta: 23,5 cm (pieni hyppäys neljässä viikossa 16 cm:stä)
syke: + oli n. 154 luokkaa
liikkeet: ++
Sf-mitan hyppäys nauratti, th:kin varmisteli useampaan otteeseen ja totesi että kyllä se vain on nyt tuo. Hipsu taisi hieman hermostua herättelystä jonka mahan vaivaaminen ja painelu tekivät, th kun sai dopplerin mahalle niin suoraan anturiin mojova potku, ja perään vähän useampia. Huomenna saan sitten kuulla sokerirasituksen tulokset kun th soittaa.

Neuvolasta takaisin labran puolelle ja mokkula ja Esikoisen miniläppäri esiin. Täytyy sanoa että aika meni turhankin nopeasti, välillä kävin piikityttämässä itseäni lisää ja ennen kuin huomasinkaan oli aika lähteä. Kävin kaupassa ja sitten hain Vilperin ja Jesperin anopin luota, jossa olivat olleet kuin pienet enkelit. Sovittiin jo siitä että 17. päivä kun menen äitipolille niin anoppi ottaa heidät taas luokseen.

Jesperin pottailu sujuu melko hyvin kotona ollessa kun annan juosta ilman vaippaa. Housuihin tai vaippaan lorottaa huoletta eikä pottaan päin vilkaisekaan mutta peppu paljaana alkaa ensin vinkuvinku kun hätä yllättää ja sitten parin minuutin välein potalle istumaan hetkeksi ja lopulta jää pissan pottaan tekemäänkin. Kahdet pissat olen joutunut lattialta pyyhkimään vajaan viikon aikana ja silloinkin juossut itkien potalle eli tajunnut ettei lattialle pitäisi tehdä. Lauantaina sain siivota vähän muutakin. Poika juoksi taas itkien potalle ja Isosisko alkoi haistelemaan että nyt on kyllä jossain läjä. Niin olikin... olohuoneen nurkassa lattialla ja hieman seinässäkin biggrin.gif. Noh, hiljaa hyvä tulee ja jos nyt oppii edes kotona käymään potalla kun ei ole housuja jalassa niin hyvä.