Tämä päivä on mennyt ihan kokonaan perheen kanssa puuhastellessa. Ensin aamupäivästä käytiin kaupoilla, siinä aikaa menikin pari tuntia. Tultiin kotiin ja sain Taaperon päiväunille - nukahdin sen jälkeen itsekin sohvalle. Otti ensimmäistä kertaa kauppareissu voimille kun piti puristaa rystyset valkoisina kärryjä, purra hampaita yhteen ja kävellä hiiren askelin eteenpäin kun Tähti mellasti mahassa niin että sattui tosissaan. Kohteena virtsarakko jälleen kerran.

Päiväunien jälkeen oli ruoka, ja sitten mentiin ulos. Pidettiin mölkyn heittokisat, ja pakko tunnustaa... minä hävisin kaikille muille sillä että onnistuin heittämään kolmella kierroksella huti. Ei mölkyn mölkkyä nurin - on tää niin väärin. Pipa ja Poppanahan tietty innoissaan kun voittivat ainakin äidin. Loppuun asti ei tänään päästy kun aina lähinnä voittoa oleva tipahti takaisin 25 pisteeseen kun ei saanut tasan 50 pistettä. Jatketaan huomenna.

Huomenna onkin tarkoitus aamupäivästä lähteä mökille tervehtimään mökkiläisiä ja syödä sitten siellä. Luultavasti siis koko päivä menee siellä tai ainakin suurin osa päivää. Puhuttiin vähän Miehen kanssa josko Taaperokin jäisi sinne huomenna yöksi. Yhyyy... taas yksi yö jolloin minä en sitten saa unta kun ikävöin pientä...

Mutta nyt telkun ääreen. Subilta alkaa kohta C.S.I Miami ja se on sarja jota olen seurannut kuten muitakin C.S.I -sarjoja.