Ostetaan tai vaihdetaan täysin reikälahosihtiminiaivot superterävään ja tarkkaan muistiin. Hiton hitto... Tää muisti taas tempun teki. Muistin juuri kymmenen minuuttia sitten, että tänään minulla olisi ollut klo 14 tapaaminen Tuuliviirin opettajan, harjoitteluluokan opettajan ja koulun rehtorin kanssa!! Piti keskustella jatkosta eli palaako Tuuliviiri nyt viiden viikon harjoittelun jälkeen pienluokkaan vai siirtyykö normaalille luokalle... ja minä onneton menen unohtamaan koko asian tyystin! *hakkaa päätään seinään*

Noloa, todella noloa... Ja tietty juuri tänään unohdin ulkoilun jälkeen kännykkäni takin taskuun, enkä näin ollen ole eteisestä kuullut sen soivan... ihmettelin vain iltasella että onpas minulle nyt tullut puheluja. Huoh... kirjoitin anteeksipyyntökirjeen opettajalle ja pyysin soittamaan jatkosta. Tosin Tuuliviirin opettaja tietää minut ja muistini, yleensä onkin Isosiskon matkassa lähettänyt vielä muistutuksen tapaamisesta.... ihme ettei tänään ollut sitäkään tehnyt.

No, jotain iloistakin. Kela muisti juuri ennen joulua minua kirjeellä, jossa selvitti maksaneensa minulle 260 euroa liikaa kotihoidon tukea ja perivänsä sen takaisin. Mukana selvityspyyntö kuinka noin oli päässyt käymään. Kirjoitin kuten asia oli, etten ollut tajunnut ilmoittaa työmarkkinatukea mihinkään koska Kela on kummassakin maksajana, selvitin myös että maksan summan kerralla pois päiväjärjestyksestä eli sen kun lähettävät laskun. Tänään lasku viimein tuli ja mukana viesti: "Takaisinperintäasiaa ratkaistaessa on otettu huomioon liikasuorituksen johdosta antamanne selvitys." - ja summa on PIENENTYNYT puoleen :)) Maksettavaksi jää enää 130 euroa :))  Jippii!