No niinhän tämä hiihtoloma näytti nyt menevän kotona. Tarkoitus oli torstaina lähteä Hesaan oman fysioterapiakäynnin jälkeen mutta kun vauva oksensi edellisenä yönä ja sain lakanasulkeisia keskellä yötä harjoittaa niin ajattelin katsoa päivän miltä olo vaikuttaa.

Joopa, eilen illalla oksensi sitten Poppana ja mies pääsi siivoamaan lattiaa - minä olin (onneksi) nukuttamassa vauvaa. Tänään ei vielä kukaan ole oksentanut mutta vauvareppanalla on ripuli. Eikä tuo ole syönyt mitään muutamaan päivään, vähän mustikkasosetta tänään ja ämmää. Jotain hyvää siinäkin että imetys edelleen jatkuu, saa ruokaa sisäänsä. Lehmänmaito saa kyytiä, ei oikein maistu. Mutta jäipä reissu nyt sitten tekemättä - ei kuulema oltaisi kovin mieluisia vieraita . Isäkin kun joutuu töihin maanantaina kun lakko kesti huiman vuorokauden.

Viime yön sain nukkua! Pikkuprinsessa aloitti karjumisen klo 1 aikoihin ja mies kävi hakemassa olkkariin kun vielä valvoi. Jossain vaiheessa yritti tuoda nukkumaan mutta neiti heräsi heti kun sänkyyn laitettiin ja pääsi takaisin olohuoneeseen NHL:ää telkkarista katsomaan. Ja sille tielle tyttö jäi ja nukkui isänsä vieressä yön aamuun asti jostain aamuyöstä. Vedän tervaristin seinään kun saadaan kunnon yöunet takaisin... Toivottavasti ennen maanantaita ettei Isosiskon tarvitse vaihtaa huonetta jonnekin mihin ei pikkusiskon karjunta kuulu ja saa nukuttua.