Parina viime yönä on irkki ja netti tunkeutunut uniinikin. Toissayönä näin unta irkkikaverista. Olin mukana hänen synnytyksessään (irkkikaveri on raskaana) ja kaikki meni hyvin. Tuloksena oli poika, jolla oli painoa kevyet 8843 grammaa. Kovasti irkkikaveri toivoi ettei kyseessä ole enneuni icon_mrgreen.gif . Lohdutin että jos se oli niin synnytys sujuu kuitenkin aivan hyvin icon_wink.gif.

Viime yönä unissa hyppi niin ikään irkkikavereita ja Elma-täti Elma-sedän kera. Oltiin unessa koko perhe Elman luona kylässä, ja olohuone oli ahdas. Vielä ahtaammaksi se muuttui kun Elma-setä tuli kotiin ja heittäytyi sohvalle nukkumaan samantien. Siinä vaiheessa Mies halusi lähteä kotiin, joten nappasin Taaperon pois lipaston laatikkoa tyhjentämästä - sieltä löytyivät minun sukkani. Elma-täti oli ne napannut jossain vaiheessa minulta, ja ennen lähtöä vielä laskin huoneessa olevan 60 lamppua (Elma: et varmaan tarkoittanut kuitenkaan että ne on yhdessä huoneessa kaikki icon_wink.gif ? ). Lähdettiin sitten kotimatkalle metrolla joka tärisi ja tutisi kuin olisi ollut hajoamispisteessä, ja Elma-täti ilmestyi paikalle kehumaan että eikö ole hyvä metro jonka hän itse rakensi. Oli vessat ja ravintolakin. Heräsin siinä vaiheessa kun metron peräosa hajosi ja tippui... siinä vaiheessa se siis jo lensi.

Mielenkiintoisia unia...

Lapset sen sijaan eivät uneksi, he nauttivat kun saavat tämän viikon nähdä Disney Chanelia telkkarista. Meillä ei siis muuta voi katsoakaan nyt päivisin. Mutta nauttikoot tämän ajan mitä kestää. Eipä tuolla ulkona kurassa ja loskassakaan viihdy kukaan. Ja minä en lähde sinne oksentelemaan.