Eilisaamu ja tämä aamu alkaa tuntumaan jo tutulta.. niin monet kerrat on nää aamut toistuneet.. muistaakseni noilla sanoilla Eppu Normaalikin lauloi eräässä laulussa. Siis aamulla kun nousee ylös, on olo ok, mutta erehdyppäs juomaan vettä tai mehua - paluuhissi toimii nopeammin kuin kissaa ehtii sanoa. Toisaalta tuo on pakko tehtävä tai mitään ei saa mahasta alas. Ja kun vesi ei maistu miltään niin sitten mieluiten sitä. Nyt kun lapsille ei vielä kerrota, pitää juoksuttaa vettä hanasta ettei kukaan kuule mitään. Millaisetkohan vesilaskut tulossa :/

Sen jälkeen voi kokeilla hampaiden pesua. Jos on oikein nopea, käsittelee harjaa varoen eikä hengitä välissä, saattaa hampaiden pesu aamulla onnistua. Muussa tapauksessa... paras unohtaa koko juttu iltaan asti. Xylitol-purkkaa vain aamusella, tuon neuvon sain jo viimeksi hammashoitajalta kun sanoin että aamuisin hampaidenpesu saa aikaan vain vettä silmistä.

Toissailtana sain muistutuksen siitä, että tässä tilassa on pakko muistaa kumartaa kun yskittää tai aivastaa, ja jos on sängyssä niin vetää itsensä kippuraan äkkiä ennen yllämainittua toimintaa. Tuntuipa taas mojovasti siltä kuin joku olisi puukolla mahaa viiltänyt kun erehdyin yskäisemään varomattomasti, ja toisella kertaa venyttelin. *Kirjoittaa muistiin: unohda venyttelyt*.

Muistin soittaa aamusta naprapaatille (kännyssä oli muistutus, en minä muuten) mutta turha yritys. En päässyt linjoista läpi. Pitänee kysellä Mieheltä milloin hänellä on vapaapäiviä niin voisin ottaa päiväajankin kun iltapäivä- ja ilta-ajat ovat niin kysyttyjä. Pakko tälle selälle on tehdä jotain, tänään vihlonut ikävästi ja kumartelu tuntuu epämiellyttävältä.

Silti tuntuu vieläkin uskomattomalta että raskaana olen :))