Huomenna olisi sitten se rakenneultra. Hieman meinaa maha mennä jännityksestä sekaisin.. hassua, en muista että olisin aikaisemmin näin jännittänyt. Aamulla pitää herätä ajoissa että ehtii jotain syömäänkin ennen lähtöä. Olisi noloa saada huimauskohtaus kesken ajomatkan sen takia että verensokerit tippuvat.

Karppaus vaikuttaisi kyllä pitävän huolen siitä, että sokerit pysyvät kurissa. Eilen illalla söin vatsani täyteen meetwurstia, keitettyjä munia, lohimajoneesia, pari näkkäriä, Koskenlaskija paprika -juustoa.. ja verensokerit näyttivät vain 4,7 tulokseksi. Vautsi! Tänään söin karpisti ruoankin, ja verensokerit vain 5,5. Nyt iltapalaksi keittelen taas munia. Iski himo keitettyihin kananmuniin lohimajoneesin kera icon_biggrin.gif .

Ilta oli myös tänään päivän parasta aikaa. Ensin meni taivas mustaksi ja sitten alkoi tulla vettä kaatamalla. Ihanaa!! Oli hyvä aika lähteä käymään mökillä, eilen kun en sinne ehtinyt, ja kun virolainen ystävämme näki minut, tuumasi hän "jaaha, olet taas hyvinsyöneen näköinen kuten aina kun tavataan" icon_wink.gif . Jep jep. Ja poislähtiessä tuumasi, että noinkohan taas menee pari vuotta niin ettei nähdä ja kun nähdään, maha samassa jamassa icon_lol.gif . Ei nyt sentään enää...