Hassua, viikko sitten oli lämpötila melkein hellelukemissa ja nyt yhtäkkiä päivälämpötila onkin 10 astetta vähemmän. Nopeasti tuo muuttui mutta en valita - minulla on edelleen hiki kun lasten perässä menen. Ulos ei kyllä ennätetty vesisateesta nauttimaan kun on pitänyt ommella pikkutytöille trikoita, korjata Tuuliviirin verkkareita, kuskata Isosisko joukkueen lähtöpaikalle (tytöillä tänään kaksi peliä Heinolassa - sinänsä huonon sään teki tälle päivälle) ja ruokkia aina välillä Jesperiäkin.

Sen verran muisti pelasi eilen, että muistin ilmottaa Pipan muskariin, se alkaa 13. päivä. Kellonaika on sellainen että saas nähdä miten tuo viikko-ohjelmaan sopii riippuen siitä millaiset harjoitusaikataulut jalkapallon pelaajille tulee syksyllä. Tai oikeastaan syksy vielä menee mutta talvella on tullut toimittua kuskina muillekin ettei tarvitse pimeässä/pakkasilla kulkea matkoja.

Nyt kun saisi Jesperin päiväunille niin voisi ryhtyä tylsääkin tylsempään hommaan... Naputtelemaan laskuja nettipankkiin, toisaalta päiväunet sopisi minullekin. Lauantaina olin niin väsynyt päivällä että nukahdin sohvalle (ja en muista milloin tuota olisi viimeksi käynyt... ehkä joskus Jesperin odotuksen alussa mutta se nyt oli syy jo sinänsä väsymykseen) ja nukuin reilun tunnin. Isosisko oli ihana - oli ottanut Jesperin syliinsä kun poika meinasi hermostua ettei tämä herätä minua. Jesperi oli sitten nukahtanut siskon syliin ja siitä Isosisko sai pojan siirrettyä nukkuvana pinnikseen. Mutta kyllä oli toisenlainen olo kun heräsi.