Eilen tehtiin Isosiskon kanssa kauppakierros naapurikaupunkiin. Lupasin kyydin sinne kun pikkutytöt olivat mökillä koko päivän Miehen kanssa, jolla oli vapaapäivä. Isosisko yritti etsiä itselleen mieluisia capreja, minä taas äitiyscapreja H&M:ltä.. tai muualtakin jos löytyisi. Taapero tietty pääsi mukaan, eihän pojua voinut kotiin yksin jättää, Esikoinen kun kuitenkin häipyisi ulos heti kun ehtisi.

Autossa tarkeni mukavasti ajella.. ei tullut vilu ei. Kyllä se on niin mukava näillä säillä kun ei saunaa tosiaankaan tarvitse lämmittää. Jättää auton vain aurinkoon niin se on siinä - nelipyöräsauna, vain vihta puuttuu. Onneksi helpotusta nyt hieman sai kun avasi takaikkunat, kattoikkunan ja vähän sivuikkunoita.

Kouvolassa käytiin ensin Lindexillä, turha käynti. Sitten H&M, siellä pääsin sovittelemaan jo muutamia housuja mutta eipä nuo päälle istuneet kuten halusin, Isosisko puolestaan ei löytänyt mieluisista housuista omaa kokoaan. Seppälästä käteen tarttui Taaperolle parit alushousut, kummallisesti nuo Esikoisen aikaisten alkkareiden kuminauha on mennyt huonoksi tässä 12 vuoden aikana, joten pitää hieman ostella uusiakin. Seppälästä poikettiin K-kenkään katsomaan olisiko siellä mitään kangaskenkiä Taaperolle mutta ei kuulunut sen liikkeen valikoimiin ollenkaan, joten sen jälkeen Heseen syömään. Muistin ottaa mukaan noita kotiin kertyneitä synttärilahjakortteja joilla Isosisko ja Taapero saivat ranskalaiset ilmaiseksi. Aamupala jo maistuikin - tuli syötyä kerroshampurilainen ja juustohampurilainen, ja vähän Taaperon ranskalaisistakin icon_lol.gif . Hesestä suunnattiin vielä kirppikselle. Sieltä löytyi ihka uudet sandaalit Taaperolle huimaan 1,50 euron hintaan - olihan se pakko ostaa kun halvalla sai. Joitain vauvanvaatteitakin tuli hypisteltyä mutta en minä ihan vielä niitä osta. Odottelen nyt ensin rakenneultran ja katsotaan sitten. Kirppikseltä oli mukava siirtyä sitten parkkipaikalle rakennuksen katolle, siellä kävi mukavan vilvoittava tuuli, mutta auto sen sijaan oli saanut paahtua lisää suoraan porottavassa auringossa. Piti hetki tuuletella sisätiloja että sinne kärsi sisään mennä.

Kotikaupungissa käytiin myös kurkistamassa kirpputorille kun käly mainitsi nähneensä siellä äitiysvaatteita. No, ei ne minun silmiini osuneet joten tyhjä käynti sekin. Tultiin kotiin, houkuttelin Taaperon potalle (yksi ja sama vaippa ollut edellisestä päivästä asti kun ei ollut pissinyt yö- eikä päiväunillaankaan vaippaan, eikä siis nyt kaupunkireissullakaan) ja vein sänkyyn. Tässä vaiheessa väsytti jo minuakin niin että lepäilin sohvalla ja luin jonkin aikaa.

Reilun parin tunnin päiväunien jälkeen (Taaperon unien, ei minun) oli aika herättää nuorin ja lähteä mökille syömään. Mies kokkasi siellä ranskalaisia ja kananuggetteja - terveellistä ja ravitsevaa icon_wink.gif ... no, ainakin hyvää. Syötiin pikaisesti ja sitten piti taas kiiruhtaa kotiin että Esikoinen ehtisi futisharkkoihinsa. Minä, Isosisko ja Taapero suunnattiin vielä Citymarkettiin sen vaatevalikoimaa katsomaan. Isosisko ei löytänyt mitään, minä löysin ihan mukavat trikoocaprit jotka venyvät kyllä mahan mukana, joten oma housuongelmani sai ratkaisun.

Kaupassa ollessa isäni soitteli ja kertoi että Tuuliviiri on nyt palautettu kotimaisemiin mökille. He jatkaisivat matkaansa Hesaan ja tulisivat taas viikonloppuna mökkeilemään ja ilmeisesti, näin oletan, lomailemaan joksikin aikaa.