Koko syksyn ja talven aikana tehotytöt eivät ole suostuneet menemään ulos ilman minua tai isäänsä. Tänään neidit heräsivät, pukivat päälleen komentamatta ja menivät ulos! En ollut uskoa korviani kun kuulin ulko-oven pamahtavan (ja se tosiaan pamautetaan kiinni - eivät osaa laittaa hiljaa). Varauduin sitten siihen, että puolen tunnin kuluttua alkaa sisään, ulos, sisään, ulos juokseminen mutta ei. Tytöt pysyivät ulkona parisen tuntia ja kun kävin välillä kurkkaamassa, niin tekivät pikku lumikolilla lumitöitä :)

Sisään tultuaan annoin luvan olla hetken tietokoneella kunnes Taapero menee nukkumaan, eikä siellä ollessakaan kuulunut yhtään nahistelua tai huutoa :o  Onkohan nuo jotain vaihdokkaita? Kiltisti sulkivat vielä koneen kun sanoin... ja lähtivät taas ulos! :o  Olen todellakin ällistynyt.

Muutenkin päivä alkoi mukavasti. Sain nukuttua yöllä kuin tukki, selkää ei vihlonut yhtään :) Tosin siltikään en herännyt pirteänä vaan olisin voinut jatkaa unia epämääräisen ajan mutta jäin sitten katselemaan Taaperoa, joka jossain vaiheessa oli viereeni kömpinyt jatkamaan uniaan. Voi että tuo pikku mussuni on söpö.. hymyili unissaan onnellisen näköisenä, ja sormet heiluivat kuin olisi vilkuttanut :) Nukkuvaa lasta voisi kyllä tuijottaa pitkät tovit.