Puuh, päivä mennyt kuppia kallistaessa ahkeraan. Enkä puhu olutkupeista, mikäs niitä olisi kallistellessa vähän - tosin tätä tahtia niiden kallistelu johtaisi aikamoiseen myötätuuleen ja olisi hyvässä seilissä wink.gif . Puhun kuukupista. Ja minä tosiaan toivoin täti punaisen kyläilyä (rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin menkoillakin - tämä tähän lisäykseksi kun jotkut tuntuvat vetävän palkokasveja hengityselimiin kasvamaan jos asioista ei puhuta niiden omilla nimillä). No, nyt täti tuli niin voisi jo minun puolestani mennäkin, johan se on kp 2. Turha puhua että pahemmin viitsisi liikkua kun holahtaa heti niin että kuppi on ylitsevuotava, saa loikkia jalat ristissä vessaan ja lujaa jos haluaa välttyä lattianpesulta. Puhumattakaan kuinka vähäuninen yö on tulossa kun ei kärsi kylkeä kääntää tai muutenkaan liikahtaa ettei joudu lakanoita vaihtamaan keskellä yötä... häräntappomeininkiä sano.

Plussapuolena pakollisessa istumisessa on se, että sain tammikuussa aloitetut sukat valmiiksi, sain Jesperin lapaset valmiiksi, aloitin Jesperille sukkia (ensimmäinen on melkein valmis) ja kauluria. Piti välillä alkaa tekemään muuta kun en päässyt sukkaa sovittamaan pojalle kun tämä oli päiväunilla.

Jesperi oli fiksu poika tänään... päivällä kun tuli väsy, poika konttasi makkariin, kiipesi sängylle ja siitä pinnasänkyyn! Ihan itse. Iltapäikkäreille pieni nukahti Isosiskon syliin yllättäin kun piti vaippaa mennä vaihtamaan. Housut sai kiskottua jalasta ilman että heräsi, poika vain kääntyi mahalleen hoitotasolle peppu pystyssä jatkaen uniaan inlove.gif . Okei... vihje oli niin selvä ettei vaippaa vaihdettu ennen unia vaan laitettiin pieni sänkyyn nukkumaan. Klo 19 jälkeen oli mentävä herättämään että jäisi yöksikin unia. Tehtiin puuro ja laitettiin se hautumaan keskelle pöytää.. Vähän ajan kuluttua aloin kuuntelemaan että onpas hiljaista. Sillä se poika oli keittiön lattialla mättämässä puuroa käsin suuhunsa ja puurot olivat vaatteilla ja lattialla - oli pöytäliinaa kiskonut sen verran että ulottui kulhoon. Tuo ei ollut niin fiksua dry.gif.

Mutta nyt unille, piti mennä jo ajat sitten. Kauniita unia nukku1.gif