Tämän pikkuneidin nimi ei sitten löytynyt ihan tuosta vaan. Kaksi nimeä kävi kovaa vääntöä. Toista kannattivat Mies, Tuuliviiri ja Esikoinen - toinen puolestaan oli minun, tyttöjen ja Vilperin mieleen enemmän. Ensin kummilusikan kaiverruksen takia nimen aikaraja oli viime sunnuntai-ilta mutta ei nimestä päästy sopuun mitenkään. Maanantaina menin Miehen työpaikalle jatkamaan keskustelua kun nimi piti klo 13 mennessä ilmoittaa... pari minuuttia vaille sain sen soitettua että aika täpärälle meni. Loput kaksi nimeä päätettiin eilen klo 21 jälkeen että huh huh, ehkä paras lopettaa lastenteko tähän (vaikka nyt se toinen nimi jäi kyllä kummittelemaan ja selkeästi tarvittaisiin sille käyttäjä niin Miehen ehdotuskin toteutuisi SilmäniskuNauru).

Kaksi viime päivää on mennyt häärätessä ja Jesperi toi omat kommervenkkinsa juhlajärjestelyihin. Milloin lohipiirakan täytteet katosivat puolesta piiraasta parempiin suihin ja lohipiirakka oli tarjoilukelvoton, milloin oli kermavaahdot lattialla ja osa Jesperin naamassa, ja muuten vain poika kiipeilemässä pöydälle kun itse yritin leipoa. Puuuh. Onneksi juhlat eivät olleet kotona vaan seurakuntakodilla koska siivous olisi osoittautunut aivan liian vaativaksi Jesperin vahdinnan ohella. Jeesusteipillä pitäisi teipata poika tuoliin ettei tekisi tuhojaan.

Ristiäiset sujuivat hyvin. Tyttö sai ennen juhlan alkua pullosta lisämaitoa ettei ainakaan ala tissin perään itkemään (kun on edelleen rintakoruna päivät viihtyvä tapaus), ja niinpä sankaritar otti ja nukkui koko juhlansa läpi vaikka siirtyi välillä sylistä syliin.

Kuvissa näkyy vähän yhdeltä kummilta lahjaksi saatu helminauha. Koruun saa lisättyä helmiä kun tyttö kasvaa. Aika kiva idea Hymy . Kakku oli niin kaunis että teki mieli kieltää sen syöminen - onneksi en kieltänyt kun oli niin hyvän makuinen.