Sainpahan taas tuossa päivällä todeta, että jos lapsi on hiljaa niin silloin pitää huolestua. Minä luulin pojan katsovan Shrekiä telkkarista (Pipa oli tuolloin kerhossa) ja kun jonkun ajan kuluttua aloin ihmettelemään spriin hajua niin oli jo myöhäistä.

Taapero oli löytänyt jostain hopeamaalitussin ja väritti sillä onnellisena ruskeaa nahkasohvaamme!!! eusa_wall.gif puuh... Äkkiä Tolu esiin ja sitä sumuttamaan päälle ja rätillä hankausta. Onneksi suurin osa lähti irti kun maali oli vielä kosteaa, pieniä täpliä lukuunottamatta (taikasienikin irrotti melko hyvin osan),  ja  Mies toi töistä tullessaan  ruskean väristä nahanhoitoainetta jolla saa ehkä osan  peitettyä. Pitää vain ensin putsata tuo sohva nyt kunnolla ennen hoitoaineen vetäisyä pintaan.

Lisäksi  Taapero ostatti meillä jo toisenkin  piparirasian hakemalla yhden omatoimisesti ja avaamalla sen sekä syömällä osan sisällöstä. Kalliiksi tulee aina nämä myyntijutut kun omasta perheestä löytyy turhankin innokkaita avustajia sisältöjen syömisten suhteen. Ja jos ei äiti anna jo avatusta niin aina keino keksitään päästä piilotettujen kimppuun.

Nyt Taapero kiukuttelee väsymyksestä johtuen ja yrittää hajottaa ulko-ovea. Päiväunet olisivat tarpeen eli pakko yrittää ujuttaa ne johonkin väliin päiväohjelmaa. Se on vain hakusessa vielä. Ja kun pojalla ei vielä toimi edes lastenohjelmat rauhoittajana, ei ole niin kiinnostunut telkkarista... tai no, jos nauhoittaisin jotain romurallia niin sitä saattaisi katsella.