UPM sitten otti ja jysäytti eilen pommin. Voikkaan tehdas kiinni ja Kymiltäkin väkeä kilometritehtaalle :(( Ei kovin iloisia uutisia kaupungin kannalta. Työttömiä tulee ja paljon, ja mielessä on jo käynyt kuinka tämä vaikuttaa muihin yrityksiin :/ Lisää työttömiä tulossa sieltäkin? Ehdottomasti päivän puheenaihe nro yksi ollut tämä tänään ulkona liikkuessa, onhan kyse paikkakunnan suurimmasta työllistäjästä.

Bussilakko sen sijaan loppui lyhyeen kun tänään sopu saatiin kiistakumppaneiden välille. Ei päässyt isä nauttimaan vapaasta ensi viikollakin kun joutuu jo töihin. Harvinaisen lyhyt lakko etten sanoisi. Onneksi oli pakkaset, ei päässeet jätteet tuoksahtamaan vienosti nenään ;)

Minä nautin aamupäivästä kun oli vain yksi lapsi kotona. Mummi pyyteli eilen illalla Pipaa ja Poppanaa heti aamusta luokseen, joten sain olla Taaperon kanssa ihan kaksin. Luxusta! Kukaan ei kiljunut, nahistellut, tapellut tai leikkinyt palohälytintä ulvoen "toi teki sitä ja tätä ja tota jajajaja...". Olisipa hiljaista jos olisi vain yksi lapsi - mutta toisaalta paljon tylsempääkin :D Tällä hetkellä tytöt sitten ottavat vahinkoa takaisin ja minä kaipailen jälleen kerran korvatulppia jotka ovat jossain... opettavat mokomat Taaperoakin kiljumaan. Äänestä päätellen kisaavat siitä kuka kiljuu kimeimmin ja pisimpään :-} Mies on lätkämatsissa Esikoisen ja Isosiskon kanssa, joten selviää helpolla taas kerran.