Isosisko siis kylmettyi vesisateissa, ja sunnuntaina nenä valui myös Jesperillä. Ma-su välinen yö oli valoisa, sain pitkästä aikaa katsella öisiä chatteja telkkarista että oli jotain muutakin tekemistä samalla kun pidin huutavaa surkeaa pientä pakkausta sylissä. Kuumetta oli ja nenä niin tukkeessa ettei tissittelykään sujunut kun aina yhden imaisun jälkeen piti haukkoa henkeä - pikku reppana. Itkuhan siinä sitten pieneltä tuli kun ei lohtutissiäkään saanut kurjaan oloon. Puoli seitsemältä aamulla ilma kulki nenän kautta sen verran että poika sai syödäkseen ja sen jälkeen simahti sekä poika että äiti - herättiin puoli yhdeltätoista maanantaina. Tuon yhden yön jälkeen ei onneksi olo poikaa ole kiusannut vaikka räkää valuukin. Yöt on jopati menneet vain yhdellä herätyksellä.

Tiistaina, öh siis eilen (olen päivistä vähän pihalla), valitteli Esikoinen kipeää kurkkua ja Poppan ja Taaperokin niistivät nenää. Tänään jäi Tuuliviiri kotiin kun oli oksentanut aamuyöstä ja päätä särki, ja itselläni tuntuu kurkku kipeältä plus että aivastelen välillä ihan railakkaasti. Väsymyskään ei tunnu hellittävän. Ihan sairasta sakkia siis. Isosisko kyllä jo porskuttaa menemään uudella tarmolla.

Kuumetta ei ole, jos nyt ei vauvakuumetta lasketa mukaan. Se mokoma nousi taas muutaman asteen tässä välissä kun vauvauutisia tulee ovista ja ikkunoista ja näkee kuvia pienistä, kuten esim. irkkikaverin tuoreesta söpöläisestä inlove.gif. On se harmi että meillä on näin tehokas ehkäisy käytössä... siis imetys. Toivottavasti nyt ei kuitenkaan mene yhtä kauaa kuin Pipan syntymän jälkeen, jolloin menkat ilmestyivät kuvioon vasta pari päivää vaille vuosi tytön syntymän jälkeen, kun se yksi vauva vielä saisi tulla meille (ikävä tuottaa pettymys Tuuliviirille mutta pojan toivomat kymmenen vauvaa lisää ei kyllä tule onnistumaan!). Sitten alan odottelemaan lapsenlapsia. Kai niitä voi odottaa jo ehkä 10 vuoden kuluttua ilmestyvän.