Nyt kun joulu oli ja meni, voin laittaa tähän pari kuvaa valmistuneista käsitöistäkin.

1167292.jpg

Enes Scarf meni äidilleni. Väri ihana smaragdinvihreä Rowanspun 4 ply Jade (kuva ei tee oikeutta todellisuudelle mutta parempaa ei ole) ja muistaakseni tein 3:n puikoilla... vai oliko se 3,5 puikot... En muista enää. Keriä taisi mennä reilu neljä? Ainakin jäljelle jäi yksi täysi ja toinen melkein täysi, ja alunperin niitä oli kuusi. Nyt tarttisi ilmeisesti lisää tuota lankaa niin saisi jämistäkin tehtyä jotain.

1167297.jpg  1167301.jpg

Feather and Fun scarf puolestaan meni serkulleni. Toivottavasti on mieleinen. Lankana oli Sandnes Mohair Mini (kaksi kerää) ja puikot kokoa 6. Pituutta huiville tuli n. 140 cm, leveyttä arviolta 35 cm (en muistanut mitata).


1167303.jpg

Anoppi puolestaan sai aloe vera -langasta tehdyt sukat. Isosisko halusi ne neuloa, ja kehui kuinka kivan tuntuista lanka oli. Ilmeisesti minunkin on pakko tehdä sukat samanlaisesta langasta että pääsen testaamaan. Puikot olivat kokoa 3.

1167307.jpg

Tuo kauluri ei ollut joululahja mutta laitetaan kuva tähän kuitenkin. Malli omasta päästä, koko omasta päästä ja 3:n puikoilla. Lankan unelman ihana Knit Picks:n Andean Treasure Baby Alpaca. Siis voiko lanka noin ihanan pehmeää olla?? Olisin voinut vain halailla noita keriä poskea vasten.