No niin, illalla oli sitten Pipan vuoro tulla kipeäksi. Kuumetta 38,4 astetta ja tämä vihonviimeinen yskä hänelläkin. Ei siis kerhoilua tänään vaan kotona lorvintaa vain. Nyt nukkuu sohvalla jo toisia unia tänään.

Taapero on paremmassa kunnossa. Juotavaa uppoaa ja poika juoksentelee ja touhuaa, otsasta koettamalla voin päätellä, että lämpöä on mutta ei pahasti. Ei kyllä ollut eilenkään ennen kuin sitten illalla taas.

Esikoinen tuli koulusta ja ilmoitti jättävänsä harkat väliin. Päätä särkee ja yskä vaivaa. Otti päänsärkylääkkeen ja hetkeä myöhemmin kun Mies etsi poikaa, tämä oli jo sikeässä unessa sängyssään.

Oma olo on taas nyt vähän parempi vaikka aamulla ajattelin etten sängystä ylös pääse. Noustavahan se kuitenkin oli, mikäs tässä muu auttaa. Köh köh köh ja ätssshiiii... tämä duracell ei voi hyytyä ennen kuin taas nukkumaan mennessä.  Onneksi Jesperi on nyt nukkunut useamman yön peräkkäin ensin 7-8 h:n pätkän ja vasta sitten syö, ja sen jälkeen nukkuu taas muutaman tunnin. Oma uni kyllä jää vähäisemmäksi kun yskä pitää huolen siitä että välillä valvotaan ja yskitään niin että vedet valuu silmistä. Sais loppua jo.