Olipas aamulla raikasta lähteä liikenteeseen kun piti Tuuliviiri viedä joukkueen kokoontumispaikalle varttia vaille yhdeksäksi. Onneksi älysin laittaa sisätilalämmittimen autoon päälle puolisen tuntia ennen lähtöä niin auton sisällä oli mukavan lämmin. Tosin mietin juuri ennen lähtöä että noinkohan pystyn poikaa mihinkään viemään kun ei kävelystä meinannut taas tulla yhtään mitään. Tällä kertaa syynä Tähti joka myllersi masussa jotenkin oudosti. Liikkeet sattuivat alamahaan ja alaselkään niin että piti rattia puristaa rystyset valkoisina ja kun sitten vielä vasemmalle alamahalle alkoi viiltämään (kannatinkipua oletan) niin nautinnollista ajomatkaa vain... Mielessä kyllä kävi että jos kipu jatkuu niin pakko lähteä äitipolilla käymään kun vedet meinasi silmistä tulla.

Sain Tuuliviirin kuitenkin kunnialla lähtöpaikalle ja pääsin kotiin istumaan ja lepäämään. Kipukin meni ajan kanssa ohi, jäljelle jäi vain peräpuolelle paineen tunne, ihan kuin olisi koko ajan hätä vaikka ei olekaan. Liikkeet tuntuvat kyllä edelleen selkärangassakin välillä. Tuli mieleen Taaperon odotuksen loppupuoli jolloin sairaalassa hyvä että sain vessassa käytyä kun selkään sattui. Mietin sitäkin että noinkohan tuo  vauveli olisi päänsä jo piilottanut alas kun näin sattuu... se selviää sitten tiistaina kun neuvolaan menen. Ja kun en näköjään muulloin ehdi sitä kyynärsauvaa hakemaan niin tiistaina otan sen samalla matkaan, onhan fysioterapia siinä vieressä.

Päivemmällä oli vielä sen verran otettava niskasta kiinni itseään että kävin Isosiskon ja Taaperon kanssa Jyskistä ostamassa kerrossängyn. Isosisko valitsi käsittelemättömän vaihtoehdon kun haluaa, että isä maalaa sen violetiksi... huoneestakin tulee kuulema lila kunhan Mies ehtii sen remontoimaan. Saadaan tuhotehotyttöjen sotkut siivottua ja sitten toivotaan ettei Taapero tai Tähti innostu. Kuvan ottamisen jälkeen tuohon seinään on vielä ilmestynyt huulten jälkiä... joku/jotkut löytäneet huulipunan jostain ja vähän seinään moiskautelleet ja boordia revitty aimo palat...

Tällä hetkellä kotona onkin rauhallista. Graavasin tuossa reilun kilon palan lohta ja toisen kilon laitoin uuniin ruoaksi. Isosisko lähti J-serkun luo taas yökylään, eikä ole vielä tietoa onko Esikoinen tulossa kotiin kun oli yökylässä viime yön kaverinsa luona. Tuuliviiri puolestaan kotiutuu vasta n. kolmen tunnin kuluttua Mikkelistä eli vain Taaperon kanssa ollessa on rauhallista. Poika makoilee lattialla ja lauleskelee, välillä leikkii autolla. Itse voisinkin ottaa päivätorkut sohvalla.

Tuuliviirin turnauksista tuli vielä mieleen että oudon myöhäiseen aikaan heilläkin vielä turnauksia on. Tämä on sentään maapohjahallissa mutta kun 4. päivä ensi kuuta pelaavat Imatralla, niin siellä ovatkin ulkona! Pitänee toivoa ettei Imatralla satele pariin viikkoon lunta ja että ei kovin pakkasille vedä.