Meinaa jäädä heikoksi tämä piinailu ;) Ei jaksa kirjoitella, tosin eipä tässä ole oikein mitään kirjoitettavaakaan. Edellisestä kirjoituksesta jäljellä ei ole muuta kuin heikko, taustalla aina välillä jysähtelevä päänsärky, joka ilmoittaa että pää on edelleen harteilla... en pääse unohtamaan sitä - siis päätä. Alavatsaa nippaa aina välillä mutten muista nippaileeko sitä aina tässä vaiheessa kiertoa, joten enpä kiinnitä siihen huomiota nyt. Janottaa, vettä kuluu ja suussa on tympeä maku - tuo taas voi johtua karppaamisestakin, se on lisännyt veden kulutusta huomattavasti. Kahvi maistuu edelleen, joten sen puoleen on huonokin yrittää piinailla, tuon juonti se ekana loppuisi. Mennään siis päivä kerrallaan. Hieman vähemmällä ruokahalulla toivon mukaan.. tänään on tuntunut siltä, että voisin syödä koko ajan ja on tässä tullut pupellettuakin. Menee karppaus ihan puihin. Mielihalut ovat keskittyneet Kouvolan lakritsiin ja pekoniin ja jäätelöön.

Kahvista tuli mieleen, että ei tuo Nutris ihan tyhmä ohjelma ole (käytän sitä apuna ja merkitsen syömiseni sinne)... Alkoi eilen herjaamaan että "Et voi syödä/juoda tuollaista määrää vuorokaudessa" kun kahvin määrää siihen naputtelin. Ihmettelin että mitä se nyt sekoilee ja katsoin mitä olin naputtanut... no joo, ehkä minä en 100 dl:aa kahvia juo... :D

Tänään oli pakko ulkoilla pari tuntia - ensin Poppanan muskarin ajan Pipan ja Taaperon kanssa, sitten Poppana tuli joukkoon kun odoteltiin Tuuliviirin kokkikerhosta pääsyä. Nyt väsyttää, olisin aivan valmis nukkumaan mutta Lost pitää vielä katsoa.