Viikonloppuna oli aika taas juhlia synttäreitä kun Pipa täytti 8 v. Piti leipoa sitäsuntätä mutta oli taas niin vaikeaa tuo siivous lapsille että ehdin tehdä vain tuota minttudomino-pätkiskakkua pari, loput ostin suosiolla kaupasta eli coctailpiirakoita ja Viennetta-jäätelökakkuja ja jäätelöä, sipsiä, karkkia... eipä muuta tarvittukaan. Kohtahan meillä on taas seuraavat juhlat joten jos sinne sitten ehtisi jotain muutakin tehdä.

Minä kävin eilen viimeistä kertaa fysioterapiassa, sain vuoden alusta 15 kerran lähetteen, ja voi että tuolla olisi kiva jatkaa käyntejä edelleen. Useammalla kerralla fysioterapeutti totesi ettei kroppa meinannut antaa periksi ja rentoutua mutta aina lopulta onnistui - eilen sitten onnistui niin hyvin että nukahdin hoitopöydälle . Olihan se kivaa aina tunti maata ja olla ihan rauhassa. Plus että hartiaseutu tuli kuntoon mikä oli pääsyy tuolla käynteihin.

Tänään sain kivan soiton. Soittaja kysyi kiinnostaisiko meitä keväällä koko perheen reissu Linnanmäelle, junamatka ja rannekkeet maksetaan ja eväspussi kuuluisi pakettiin. Ilmottautumisjärjestyksessä jaetaan paikat joten toivotaan että onnistaa - olisihan tuo kiva reissu pitkästä aikaa koko perheelle yhdessä.

Jotain muutakin piti kirjoittaa mutta täällä alkoi iltahulinat joten paras mennä.