Mies on nyt viikon ollut lomalla. Vai voiko sanoa lomaksi sitä että on mökillä 3-5 lapsen kanssa yksinään? Hmm... no kuitenkin. Tuumasin tänään kun käly soitti, että voisihan Mies ehkä tehdä jotain töitäkin välillä. Käly on muuttamassa parin viikon kuluttua toiseen kämppään (kaupungin asunto), jossa lattia on kamalassa kunnossa. Kaupungilta valitellaan vain ja tuumataan että kun kaikki ammattimiehet ovat tämän kuun lomalla, ei uusia mattoja saa. Sanoin kälylle että tiedustelee maksaako kaupunki jos hän niin sanotusti tekee homman itse eli toisin sanoen laitetaan Mies töihin ja rahat Miehelle... tai siis minulle e025.gif. Tuli tänään surffailtua kestovaippakauppojen sivuilla ja minä niin tahtoisin ainakin pari kolme juttua Tähdelle  (eli loppujen lopuksi vauvallehan se raha menisi) tilata... tarttis vain saada sitä ylimääräistä kahisevaa.

Kälyn puheista selvisi että muutakin työtä olisi Miehelle tarjolla jos tämä kiinnostuu. Kuullostaa hyvälle. Kun Miehellä alkaa palkkatyöt niin onhan hänellä vielä illat ja viikonloput ja vapaapäivät aikaa tehdä hanttihommia g010.gif. Eipä sen puoleen, ei Mieskään vastaan laittanut kun vähän tiedustelin että olisiko kiinnostusta. Tuon mattohommelin voisi tehdä ensi viikonloppuna kun mökille on porttikielto. Vanhempani ja kummitätini valtaavat sen eivätkä halua kuulema lapsia paikalle, joten pysytään poissa. Ollaan joka vuosi luovutettu mökki yhdeksi viikonlopuksi heille rentoutumista varten, kummitätikin kun vuoden mittaan useammankin kerran tämän perheen hiukset leikkaa ja laittaa toiveiden mukaan (kampaaja-parturi ammatiltaan) eikä ota edes maksua, joten tuo rauhoitettu viikonloppu ei ole paljon pyydetty.

Isosisko kotiutui tänään paritoleiriltä. Valitteli että jalat on kipeet... olivat kävelleet vajaa 40 km ja melonneet 12 km. On siinä sitten liikuntaa saanut. Melkein ensimmäiset sanat olivat kun kotiin tuli "minä olen likainen". Hassusti kyllä leirillä oli ollut poikien ja tyttöjen saunavuoro yhtä aikaa a015.gif. Hölmöä kyllä kun on kyse jo tämän ikäisistä lapsista. Noh, minä kuskasin tytön sitten tässä illalla mökille saunomaan ja uimaan, ja taattiin saunarauha niin ettei Tuuliviiri kahden kaverinsa kanssa päässyt saunaan silloin kun Isosisko siellä oli.

Esikoinen lähti puolilta päivin pelaamaan jälleen tennistä, tuli kotiin klo 16 aikaan ja lähti taas uudelleen. Ilmoitti menevänsä Käyrälammelle uimaan kavereidensa kanssa. Illalla mökillä ollessamme soitti ja kyseli lupaa jäädä jopa yökylään eli ei tule kotiin tänään. Mutta lasten määrä kotona on vakio kun Isosisko tuli Taaperon kaveriksi.

Nyt voisinkin viettää tovin rauhallista koti-iltaa Bones-sarjan alkua odotellessa ja kuulostella näitä aivan ihania potkuja masussa smilie_schwanger1.gif. Päivä päivältä tuntuvat lisääntyvän ja kovenevan... ja niin kauan kuin kohteena ei ole virtsarakko, tämä on ihanaa k040.gif.