Päivä meni hieman kohmeessa. Alkomahoolilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä, mutta Taaperon viime yön nukkumisilla kyllä. Jostain syystä poju heräili pitkin aamuyötä itkeskelemään, lopulta klo 6 vaihdoin jo vaippaakin siltä varalta, että se olisi häiritsevän täynnä tai jotain muuta mystistä... Ei auttanut, itkeskely jatkui johonkin klo 7 asti, sitten sammui poika ja pari sekunttia myöhemmin äiti. Herättiin klo 11 kun olohuoneessa kuullosti olevan maanjäristys tai trombi - sittemmin osoittautui että Tuuliviiri se vain oli. Miten voi tietokoneella istuessakin pitää sellaista tuminaa...

Päiväunille Taapero taintui klo 14 jälkeen, ja koska poika ei antanut minun nukkua yöllä, en minäkään antanut päivällä - herätin varttia vaille viisi. Oikea syy kyllä oli se, että maha murisi jo niin uhkaavasti, että oli syytä päästä kohti mökkiä ja syömään Miehen grillailemia pihvejä. Soitin etukäteen Miehelle, että herätän Taaperon, niin Mies oli saanut ruoan jo valmiiksi siihen mennessä kun mökille ehdittiin. Suoraan ruokapöytään siis :)

Ruoan jälkeen kotiin ja lakanapyykkiä pesemään. Se on sellaista mitä voi vielä hikisesti jaksaakin siinä vaiheessa kun suu meinaa revetä liitoksistaan haukottelujen voimasta. Konehan sen työn tekee, tai kaksi konetta kun pesukoneesta ne piti työntää kuivausrumpuun ja sitten sieltä takaisin sänkyyn - jäi mankelointi välistä pois.

Sen verran väsynyt olin, että tämä kirvoitti hillittömän naurukohtauksen ... äiti on vähän väsynyt joo.