Eilen tuli taas lunta oikein tuutin täydeltä. Ensin päivällä kun lähdin Pipan, Taaperon ja Jesperin kanssa kävellen hakemaan Poppanaa eskarista (tulipahan tehtyä 5 km:n hikilenkki). Taapero sai valita menemmekö autolla vai kävellen ja pulkka eli kävely voitti. Jesperi nukahti vaunuihin heti kun liikkeelle lähdettiin. Lumisade taukosi kun päästiin keskustaan ja olihan tuo vähän mukavampi kävellä kun ei pyryttänyt naamaan.

Vihdoin ja viimein tuli Kangastukun pakettikin, joten koukattiin samalla reissulla se hakemassa postista. Piti käydä Expertilläkin katselemassa mitä kahden virittimen digiboxit maksavat. Ehdittiin jo pelästyä, että nykyinen tallentava sanoi työsopimuksen irti, kun alkoi torstai-iltana pitää meteliä niin että oli otettava virrat pois. Onneksi ei kuitenkaan. Tuttu korjaaja oli vaihtanut vain seitsemän kon... kon... kon-jotain laitteen sisältä jotka olivat liiasta lämmöstä posahtaneet. Emolevy ei ollut onneksi kärsinyt. Hyvä niin kun en ole ehtinyt vielä yhtään Lostia katsomaan ja ne ovat tallennettuina boxiin, harmillista kun House tulee yhtä aikaa.

Kotimatka sujui hyvin kun muistin lahjoa lapsia välillä. Aina tietyin väliajoin pala suklaata suuhun ja loppumatkaksi ostin Ärrältä tikkarit. Kotona oli kiirus saada ruoka uuniin, ja koska Jesperi jatkoi uniaan vaunuissa, ehdin leikkaamaan kankaista jo osat Taaperon topparukkasia varten. Enempää en eilen ehtinytkään kun Isosisko lähti jälleen lätkäpeliä katsomaan isänsä ja isoveljensä kanssa eli piti pitää viisi muuta muksua järjestyksessä ihan omin voimin.

Jesperi otti ja nukahti taas klo 23 aikoihin. Ihanasti nukkuikin. Heräsi klo 5, söi puolisen tuntia ja nukkui taas klo 5.30-9.40, söi, ja nukkui vielä puolisentoista tuntia. Päiväunet maistuivat kolmen tunnin verran vaunuissa kun Isosisko kävi kävelyllä. Itse sain sillä aikaa ommeltua Taaperon topparukkasia ja nyt on jo sisärukkaset valmiit... enempää en ehtinyt ennen Jesperin heräämistä.

Sillä välin kun minä ompelin, oli Taapero tullut ulkoa sisälle... ja nukahtanut eteiseen kenkien päälle. Poika otti reilun tunnin nokoset siinä, suuttui kun välillä havahtui siihen että ehdotettiin vaatteiden pois ottoa.

374871.jpg