Huih... orpo olo kun olen tosiaankin yksin kotona. Esikoinenkin jäi lopulta mökille vaikka ensin meinasi tulla kotiin. Innostui mölkystä kunnolla ja olivatkin sitten pelanneet sitä useamman pelin. Sen ensimmäisen pelin voittaja oli lopulta Poppana - minähän hävisin jo eilen kun heitin ne hutit, joten muut saattoivat jatkaa pelin loppuun tänään.

Taapero viihtyy mökillä kuulema mukavasti. Heittelee kupista vesiä siskojen ja veljien päälle ja nauraa käkättää iloisena... hassu poika. Ihmeen hyväntuulinen kun ottaa huomioon ettei tänään ole nukkunut päiväunia. Huomenna on tarkoitus aamupäivästä mennä hakemaan Taapero kotiin niin että nukkuu kotona päiväunet, ja eiköhän samalla kyydillä kotiudu myös Esikoinen, Tuuliviiri ja tietysti Pipa kun tiistaina mennään tutustumaan päiväkotiin ekaa kertaa. Miehelle tuleekin rauhallista kun mökillä on vain Poppana... tai sitten ei kun neitokainen ei viihdy yksinään.

Mökillä tuli herkuteltua tänään siihen malliin iltapäivällä, että olen vieläkin aivan ähky. Kerran päivässä syöminen näköjään riittää kun vetää kerralla kunnolla. Äiti muisti tuoda Tiinan lähettämän vaatekassinkin  (Tiina vei sen vanhempieni luo kun ei ehditty tapaamaan) perille ja tänään olen ihastellut kassista löytyneitä vaatteita. Siinä oli kuudet äitiyshousut ja pari äitiyspaitaa, ei todellakaan tarvitse kulkea syksyä samoissa vaatteissa - samaten lapsillekin oli iso kassillinen vaatetta. Kiitos Tiina! g020.gif Ihania housuja.

Vanhempani ja kummitätini olivat nauttineet viikonlopusta, ja ehdottivat jo että ensi vuonna Mies saa olla viisi päivää poissa mökiltä kun he ovat siellä a065.gif... mikä vitsi. Enhän minä jaksaisi sitä marinaa kuunnella mitä nytkin jo sain kuulla kahdesta yöstä, mitkä joutui kotona olemaan g025.gif.