Niin se vain hujahti eka viikko ja enää seitsemän jäljellä.

Hieman uutta organisointia päiväohjelmaan tuli mietittäväksi kun Poppanan eskarista tuli puhelu. Eskari on muuttanut eikä se ole enää tässä lähellä vaan keskustassa (aikaisemmin matkaa kilometri, nyt n. 2,5 km). Eskariaikakin on muuttunut Tuuliviirin ajoista niin, että on nyt klo 8.30 - 12.30 (silloin 9-13). Aloitusaika on hyvä siltä osin että Mies vie, mutta hakeminen menee päällekäin työharjoittelun kanssa kun työajaksi on sovittu klo 13 asti. Tosin päiväkodin johtaja tuumasi että tuskin tuosta ongelmaa tulee kun on kyse kuitenkin niin lyhyestä ajasta (reilu puoli tuntia päivä ja vain syyskuun loppuun), ja kun meillä on iso perhe, niin tuskin tulee maksamaankaan mitään. Oli sitä mieltä, että haen kun ehdin työpäivän jälkeen.

Ensi viikolla pääsen sitten testaamaan miten tuo aikataulutus toimii. Poppanan haku klo 13 jälkeen ja Taapero ja Pipa pitää hakea klo 13.30 mennessä. Tarhoilla on välimatkaa 5 kilometriä (ja yhdet liikennevalot). Luulisi että tuon ehtii. Sitten äitiyslomalla unohdan vain haaveet kävellen hakemisista ainakin niin kauan kun Tähti melskaa masussa, sen jälkeen pitää katsoa mikä on pienen rytmi - haenko autolla vai varaanko parisen tuntia kävelyyn aikaa... Taapero ja Pipahan kävelisivät myös, joten nopeasti siltä reissulta ei kotiin selviäisi. Mutta se on sitten sen ajan asia se, turha sitä on vielä miettiä.

Tänään oli kotona jälleen pullan tuoksu vastassa kun töistä tulin. Isosisko ja Esikoinen leipoivat 50 kpl:tta (olivat laskeneet) korvapuusteja. Tällä kertaa pullat olivat jopa vielä herkullisempia kuin viimeksi - salaisuus siinä että olivat jättäneet taikinan viime kertaista löysemmäksi, vaikka ne olivat hyviä silloinkin.

Isosisko soitti kaverilleen ja pyysi tätä yökylään mökille kun Mies sitä ehdotti. Miehen taka-ajatuksena se, ettei hänen tarvitse herätellä tehotyttöjä aamusta aikaisin ja tuoda kotiin kun itse lähtee töihin. Nyt Pipa ja Poppana menevät isompien tyttöjen hoivissa siihen asti että Mies pääsee töistä. Pitää vain viedä koko poppoo tänään sinne kun Citikkaan ei mahdu kaikki, ja huomenna illalla hakemaan kun Isosisko lähtee kaverinsa perheen kanssa sunnuntaiaamusta Linnanmäelle. Meinasivat mennä ensin huomenna mutta Hesassa taitaa olla joku formulatapahtuma eli siellä luultavasti on väkeä enemmän kuin tarpeeksi, joten siirsivät Linnanmäkireissua päivällä.

Täytyypä harkita järveen hyppäämistä kun kerran mökille joudun ajamaan. Voisi tehdä taas kerran ihan hyvää ja raikastaa tätä nuutunutta olotilaa... helteet saisivat jo loppua...