Torstaista asti täällä on siivottu ja pesukone pessyt pyykkiä melkein taukoamatta. Eikä loppua näy. Tänään sain taas todeta kakkabongauksen yhteydessä että Taaperolla matoja on (tässä parina päivänä niitä ei minusta näkynyt) jälleen. Soitin tk-päivystykseen ja kysyin saako kuurin uusia mutta ei saa - aikaisintaan vasta viikon kuluttua lauantaina. Siihen asti jatketaan tehostetulla siivouksella  ja pesulla. Puuh. Voihan kihomato sentään. Jos toisen kuurin jälkeen matoja vielä näkyy niin sitten lääkäriin ja reseptilääkettä kehiin.

Mietin tässä olisivatkohan nuo nyt niitä matoja mitkä ovat ekan kuurin jälkeen munista kuoriutuneet kun lääkehän ei muniin tehoa. Inhaa silti kun tietää ettei viikkoon voi muuta tehdä kuin siivota. Mutta jospa tämä show menisi seuraavan kuurin myötä ohi kun ei Taapero edes peppuaan yritä raapia eli kaiken järjen mukaan ei niitä munia pitäisi käsiinsä saada. Toivon niin. Edelleenkään kenelläkään muulla noita ei ole onneksi näkynyt.

Jouduin olemaan ikävä äiti ja kielsin Isosiskolta yökyläilyn serkkunsa luona vaikka niin kauniisti pyysi. Tässä asiassa olen kuitenkin ehdoton - ei yökyläilyjä puolin eikä toisin ennen kuin tämä talo on matovapaa. Ei vaikka J-serkku oli sanonut että hänelläkin olisi noita... silti. Tämän talon lapset pysyvät kotona kunnes vitsaus on ohi.