Neljä viikkoa edellisestä meni ja taas pääsi neuvolassa käymään. Kotipuntari jo näytti lukemia joista huomasi että hyvin on ruoka maittanut minullekin että osasin jo varautua neuvolan vaakaan.

paino: +575 g/vko eli 2,3 kg neljässä viikossa lisää (yht. 3,7kg alusta)
RR: 112/61
turvotus: +/-, pientä on, sormista näkee
pissa puhdas
hemppa: 123 eli laskenut viimekerrasta, pitää jatkaa raudan syöntiä
sf-mitta: 23,5 cm
syke: +, 144
liikkeet: ++

Neuvolalääkäristä puhuttiin että jätetään se väliin kun kolmen viikon kuluttua on käynti äitipolilla ja siellä katsovat tilanteen kuitenkin. Ja kun en usko että nämä supistelut mitä on, ovat mitään tehneet tälläkään kertaa joten kiire tarkastuksella ei ole. Ai miten niin inhoan aina vaan sisätutkimusta . Tiistaina on sitten sokerirasitus aamusta - th jo kyseli mitä luulen että siinä käy niin totesin vaan että jos tunnin ja kahden tunnin arvo eivät heitä niin yllätyn kyllä suuresti. Kotimittauksilla noita heittoja on kyllä tullut, etenkin tunnin arvoihin. Kerran on ollut paastokin selkeesti yli rajan ja kerran juuri rajalla että pitää niitäkin nyt seurailla vähän useammin.

Seuraava neuvola on sitten ennen uutta vuotta ja siitä tahti kiristyykin parin viikon välein käytäväksi. Huu, ehkä minä sittenkin alan olla jo aika pitkällä odotuksessa . Kyytiläinen on ainakin kasvanut ja saanut jo lihaksia, on meinaan parina yönä nyt herätellyt useampaan otteeseen kun pitää hurjia zembaloita mahassa. Tänään päiväunetkin jäivät horrokseksi kun mahassa heilui ja velloi - ihanan tuntuista!

Prisma-kierros on jo osottautunut haasteeksi. Parin tunnin kauppareissu miehen kanssa sai jo tutun vihlonnan selästä jalkaan aikaan niin että ilman kärryjä joihin nojata, olisi jalka lähtenyt välillä alta. Seuraava päiväkin teki tiukkaa liikkua, ja aamuisin kun herää niin lonkat vain paukkuvat kun sängystä nousee .  Eikä oikea jalka oikein nouse, pitää housut ujuttaa jalkaan lattiaa pitkin. Hehe, on tämä elämää. Ikeassakin pitäisi ehtiä käymään, Vantaa on lähinnä joten saas nähdä joko sunnuntaina ehdittäisiin - siellä piti käydä jo lokakuussa. Uhkasin miestä että kohta saa työntää minut Ikea-kierroksella pyörätuolissa eteenpäin kun en pysty kävelemään.