Rauhallinen aamukahvin höppäily jäi vähän kesken tänään. Olin koko ajan ajatellut että vähän ennen klo 10:tä pitäisi lähteä ajamaan naapurikaupunkiin Jesperin korvakontrolliin. Yhtäkkiä klo 9.25 sain sätkyn että ei prkle, se aikahan on klo 10 ja jäpikkä taapertaa edelleen kotona yövaippa ja -puku päällä.

Fiuuuuuuuuhhhh  k074.gif... säntäsin vaihtamaan vaippaa ja vaatetta, hoputin Pipaa ja Vilperiä pukemaan ja tätipunaisen takia oli itsekin pakko käydä vielä vessassa kuppia kallistamassa. Klo 9.40 oltiin autossa ja naapurikaupungissa lääkäriasemalla klo 9.55. Siellä selvisikin että se alkuperäinen lähtöaika olisi ollut ok - lääkäriaika oli klo 10.30  . Heheheh. Noh, nähtiin taas että jos on pakko niin sitä saa siivet selkäänsä ja supervauhdin päälle.

Lääkäriaseman pitkä käytävä houkutteli Jesperinkin taapertamaan kengät jalassa! Ei kyllä vahingossakaan kävele niiden kanssa kotona vaan käy istumaan lattialle ja yrittää repiä ne pois. Siinä taapertaessa poika törmäsikin korvalääkäriin joka nauroi kun kerroin miksi niin etuajassa olimme. Vilkaisi kelloaan ja sanoi että hänpä ottaa meidät heti vastaan kun on aikaa. Minä kyllä sanoin ettei ole kiirettä jos on tauolla, minä itsehän tässä sähläsin aikojen kanssa, mutta tuumasi vain että tulkaa nyt vain.

Taas tuonut kehitys jotain uutta tässä parin vuoden tauon aikana. Se lasta mikä työnnetään suuhun jotta nähdään kurkkuun ei olekaan enää puinen vaan muovinen ja maistuu makealle. Lääkäri antoi sen Jesperin imeskeltäväksi siksi aikaa kun kurkkasi korviin, ja tikkua maiskutellessaan ei pieni kapinoinut yhtään hommaa vastaan p015.gif. Kun korvat oli katsottu, lääkäri tuumasi että nyt on varattava aika vielä kuukauden päähän. Toisesta korvasta antibiootti tappoi bakteerin mutta korvaan on jäänyt kudosnestettä joka voi poistua itsekseen jos korvakäytävä aukenee. Toisaalta jos niin ei käy, joku bakteeri voi hokata että tuollahan on märkä peti ja tehdä sinne uuden tulehduksen. Neste korvassa puolestaan tekee sen, että korva ei tule siitä edes kipeäksi, oireena voi olla vain nuhaa tai silmien rähmiminen. Eli hyvä tarkistaa kuukauden kuluttua. Uusi aika on 14.2. Ai niin, Vilperikin sai tuollaisen muovitikun ja imeskelee sitä innoissaan, on kuulema hyvää. Pipallekin lääkäri olisi antanut mutta neiti ei suostunut menemään lääkärin lähellekään saati ottamaan tältä mitään vastaan kun muistaa vielä omat käyntinsä tuolla k045.gif. Raukka parka, joutui sen verran korviensa takia kärsimään.