Ihan ensimmäiseksi vastaus Kalen kysymykseen edellisen viestin kommenttilootassa... Kyllä! Odottaminen on ihanaa! p015.gif Nyt jo kaiholla mietin että kohta (suhteellinen käsitys) tämä on ohi eikä enää ikinä toistu.

No mutta polikäyntiin. Lääkärinaika oli vain reilu puolisen tuntia myöhässä mikä oli yllätys. Sitä ennen kävin antamassa pissanäytteen. Ensin mietin noinkohan onnistuu kun oli pakko käydä vessassa heti kun polille pääsin mutta raskausaikana ei tuota ongelmaa tuokaan... aina on hätä. Samalla katsottiin verenpaine 122/77.  Lääkärin luo mennessä tuttu lääkäri kätteli ja totesi "sinun kanssasi on varmaan tavattu aikaisemminkin kun olet niin säännöllinen asiakas" k045.gif  Kyseli onko supistellut ja vastasin että onhan noita tullut mutta en minä niitä noteeraa kun eivät tee mitään kuitenkaan, ei ole ennenkään tehneet. Tutkimus paljastikin ainoaksi "edistykseksi" että kohdunkaula oli sentin lyhyempi kuin ekan lääkärintarkastuksen aikoihin - eli käytännössä ei mitään. Kohdunsuu oli kiinteä ja kiinni.

Ultrassa näkyikin sitten vilkkaasti potkiskeleva vauva, painoarvio nyt 1,2-1,3 kg ja kuulema keskikäyrällä. Verensokereiden tuloksia katsoessa totesi että näkee että osaan syömisillä ne pitää kurissa mutta myös että ne herkästi pomppaavat. Sanoi että mikäli jatkan tarkalla linjalla ja pidän ne aisoissa niin seuraava käynti sitten rv 36+4 riittää. Mikäli liian korkeita arvoja alkaa tulla enemmän niin soitto polille ja ateriainsuliinit käyttöön.

Potkuista olenkin päätellyt jo ajat sitten että Hipsu on raivotarjonnassa vaikka rakenneultrassa istuikin, ja niinhän tuo oli. Nyt potkut tulevat niin selkeästi ylös ja alhaalla tuntuu vain pieniä kutituksia silloin kun ei pahoinpitele virtsarakkoani, että ei epäselvyyttä asennosta. Jos sisaruksiinsa tulee niin tuossa myös pysyy syntymäänsä asti eikä pyörähtele ympäri.

*********
Täisodassa ekaa kertaa tulos 0 saivaretta, eläviähän nyt ei ole näkynytkään sunnuntain jälkeen.