Eilen ei jaksanut kirjoittaa, itseasiassa tänään on vielä väsympi olo kuin eilen. Illalla lapset istuivat rivissä sohvalla ja ensin kiersi kuumemittari, sitten lääkepaketti. Esikoisella 38,89 astetta kuumetta, Poppanalla 38,79 ja Pipalla 38,64. Taaperolla ei ole kuumetta mutta ei tuo poika terve ole - ei noin kiukkuinen ole normaalisti. Suuttuu vähän väliä ja ilmahälytyskin on pientä sen rinnalla kun huuto alkaa. Onneksi ei niin kovaa ja korkealta osaa kiljua että ikkunat menisivät säpäleiksi.

Välillä huvittaa kuunnella ympärillä olijoita. "Köh köh köh köhköhköh" kuuluu joka puolelta taloa missä ihmisiä on. Tämän yskän voisin laittaa kyllä pakettiin ja lähettää jonnekin muualle. Yskiminen saa aikaan kipeän pään, ja kipeän pään kanssa ei huvittaisi muuta kuin maata sängyn pohjalla. Ikävä kyllä Jesperi on saanut tämän yskän myös, ja se valvotti minua viime yön (kun piti kuunnella että tukehtuuko toinen vai ei) niin että nyt on nukkumissaldokin jyskyttämässä päätä eli unen puute. Toivottavasti nuorimmainen ei kuitenkaan saa tuota kuumetta.

Tuuliviiri ja Isosisko ovat perheen ainoat terveet, tosin Isosisko valitteli hieman kurkkukipua jo. Perään tuumasi ettei voi sairastua kun sunnuntaina on futispeli. Esikoisella niin ikään kiire parantua, heilläkin on sunnuntaina futispeli ja jos Esikoinen ei ole kunnossa, voi käydä niin ettei joukkueella ole maalivahtia kun ykkösmaalivahtikin on sairaslistalla. Tuuliviirillä on huomenna futisturnaus Mikkelissä, herätys jo aamulla klo 6 ja klo 7 lähtö - onneksi Mies saa hoitaa Tuuliviirin viennin lähtöpaikalle.

Niin ja kiitoksia paranemistoivotuksista. Eiköhän tämä tästä jossain vaiheessa vielä iloksi muutu. Nyt voisin ottaa pannullisen kahvia niin jaksan taas tämän päivän porhaltaa.